Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Harry Potter School PL[RP][Dedyk][No WL][No premium]

Japven

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Panowie nie chce nic wiecej od was tylko i wylacznie jednej rzeczy , mianowicie odpowiedzi : kiedy skonczy sie event?!

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Dzisiaj sobie nie pogracie,dopiero jutro :D

Server ma wl. A właściciel poszedł zapominając o wyłączeniu,jutro może coś będzie:)

Pozdrawiam,zbuntowany uczeń,który stanie przed sądem.

Opublikowano

NIE MA WHITE LISTY!!! ZOSTALA WLACZANA TYLKO PODCZAS EVENTU!!!! a tak normalnie to jej nie ma

pZF9f.jpg

Moje Tuty:

Opublikowano

Czy wy wogóle patrzycie na posty wyżej?

Nie ma White-List. Była ona włączona jedynie na czas eventu, gdyż tylko mogły w nim brać udział zapisane osoby. Poczekacie do południa to z pewnością będzie już serwer włączony dla wszystkich. :D

Opublikowano

Cholera co jest? chce wbic do gry daje multi wasze IP klikam connect i nawet nie zdaze zobaczyc mapy a tu wyskakuje mi pomaranczowy napis "Azzinoth zostal wyrzucony z gry"

pZF9f.jpg

Moje Tuty:

Opublikowano

Od niedawna na forum zaroiło się od noobów, dlatego trzeba będzie składać podania na WhiteList. Podanie nie będzie typu:" Dodajcie mnie nick Ktoś". To będzie podanie dłuższe do napisania coś o sobie, z ogranicznikiem wiekowym itp. Nie znacie adresu forum? Poszukajcie w googlach, bo przecież wujek o tego jest chyba nie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...