Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy bot

MichalSilkroad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra pokaze Ci słonia i jeszcze rozowa mysz, ktora karmi tego slonia :) Czekamy na tego ss z bota. Mowisz, ze to kosztuje ok 100 tys? Hmm... Z tego co pamietam, to sbota napisal jakis dzieciak (16-17lat). To albo on jest taki genialny, zlote dziecko, albo to my jestesmy glupii ;) Skoro napisanie bota przez firme, gdzie nad zleceniami pracuje duza ilosc programistow, to jestem ciekaw, dlaczego ten dzieciak tak szybko i to samemu dal rade napisac takiego bota, jakim jest sbot :)

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Popieram użytkownika "Lakus". Widać że to ściema. Takie 100tyś w życiu by mu sie nie zwróciło. Nie mówiąc już o posiadaniu takiej sumy.

niewymiarowa sygnatura

Opublikowano

Pod RuSro pisze Nestle (solo) i w dobrym wydaniu mu to wychodzi. Z powodu mniejszej ilości czasu troszkę stanęło lecz według mnie on ma koło 20 lat + , - (bo chodzi do szkoły a nie studiuje). Wiec 100tys. zdeczka duża przesada. Musiał byś mieć zarąbiscie pewny biznes plan na ten pomysl chyba ,że nie masz co robić z gotówką i ryzykujesz 100tys. Oczywiście wspieramy Polskich użytkowników z pasją lecz trzeba mierzyć chęci na zamiary :) I śledzimy dalsze informacje :) powodzenia :)

b_560_95_1.png

Opublikowano

Na cene nie składa się sam bot jak wiecie aktualizacje , nowe zabezpieczenia itd to właściwie cała praca dla programistów napisanie samego bota to nie jest wielki problem i to jest prawda.

To tak jak kupujecie samochód w salonie. Mercedes nie zarabia na Was przy kupnie tego samochodu bo koszt produkcji jest drogi. Mercedes zarabia na Was przez 5 lat , w których użytkownik samochodu musi wymieniać części oraz robić regularne przeglądy w salonach , które są bardzo drogie inaczej straci te gwarancję ja nie mogę stracić "Gwaranacji" bo bot nie będzie działał przez 10 lat po napisaniu tylko przez tydzień.

Nie chciałbym tutaj rozpisywać się nad tematem tego czy na tym zarobie czy nie bo to moja sprawa i moje ryzyko.

Cena 10złx4000 ludzi = 40,000zł miesięcznie.

Zasada prawie identyczna reszte zrozumcie sami

Prace nad botem trwają pierwsze screeny za miesiąc.

Czas przewidywany na stworzenie bota to maximum 3 miesiace.

Dobra pokaze Ci słonia i jeszcze rozowa mysz, ktora karmi tego slonia :) Czekamy na tego ss z bota

Poczekam :)

Opublikowano

tiaa mercedes wcale nie zarabia na samej sprzedaży auta.. gratuluje. Za taka sumę będą robić to max 3 miesiące? Przecież robi Ci to CAŁA FIRMA. Wiekszej parodii i bzdury dawno nie widziałem.

niewymiarowa sygnatura

Opublikowano

No sorry ale dla zgranej ekipy programistów to max 2 tygodnie na zrobienie takiego bota powiedzmy jak sbot i to wliczając w to 1 tydzień zapoznania się z działaniem silka jego pakietami itp.

Co do Mercedesa to jak oni nie zarabiali by na sprzedaży swoich aut to już dawno by splajtowali.

Cierpliwość jest cnotą.

Moderator www.botshed.net

Opublikowano

@up z mercedesem to troche wgl dziwny przykład był ; D ale nie znam sie jak tam jest. Co do produkcji to zdaje mi sie ze "Skopiowanie" bota nie jest łatwe tez zależy ile jest osób w owej "Firmie" ; )

speed.io.png

14119.gife9f7689074319b8d.jpg

18706.png

6077.png

PrincessStar.png

Opublikowano

Po co krytykować, jak jeszcze nic nie ma? Poczekajmy na efekty, przedwczesne skreślanie nie ma sensu. A i w zasadzie przydałby sie w końcu polski bot:)

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

@up No czy to była krytyka to ja nie wiem bo jak dla mnie to przykład z Mercedesem troche "dziwny" dla mnie nie zrozumiały ; ) jezeli bot bedzie tylko dla polski to moze i byc po polsku ale jezeli ma byc no dla kazdego to powinna byc opcja wyboru języka czy lista np. Polski/Polish, Angielski/English itd. nie mówie ze musi byc kazdy język ale Angielski powinien byc ; ) Bo Po co jakis człowiek zza granicy (nie wiedziałem jak to napisac) ma sie uczyc polskiego jak moze wybrac język angielski Tu widze ze jest podobnie jak u Nestle(czy jak sie pisze ten nick) Ze ludzie skreślali a jednak bot wyszedł ; ) Wystarczy poczekac nawet na bete która ma byc podobno za około miesiąc.

Sorry ze się tak rozpisuje ale tak jakos biorą te mnie moje przemyślenia.

speed.io.png

14119.gife9f7689074319b8d.jpg

18706.png

6077.png

PrincessStar.png

Opublikowano

Dobra spamujecie i spamujecie ;) Poczekamy te 3 miesiące, jak "producent" opublikuje screeny otworze temat. Na razie zamykam :)

Closed.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...