Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy bot

MichalSilkroad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
System CL=

Włączenie normalnego Silkroad ustawienia bota dla danej postaci np. stall + opcja "Wlacz CL" i silka przelacza na CL i jest widoczny tylko na malej mapce tak ?

Nie to nie na tym polega system CL to jest bez włączenia zwykłego silka tylko wpisanie w bocie hasla i loginu do konta i postacie same się logują do gry bez możliwości chodzenia po świecie silkroad itd.

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

moim zdaniem lepsze bedzie skopiowanie mbota i dodanie paru funkcj takich jak mapy np takie jak w ibocie, clientles + obnizenie wymagani zeby tak nie obciazal kompa cena no jak xbot z tego co wiem max bedzie kosztowal max 2-3$ to masz ok 6-10zl wiec musisz miezyc cos w tych granicach, moim zdaniem mbot jest najlepszym botem do sro

96718168.jpg
Opublikowano

Cena to minimalnie 10zł miesiecznie.

Co do funkcji bedzie Sbot ladnie zrobiony oraz Clientless.

Reszta opcji dojdzie w ramach potrzeb użytkowników bota.

Z tego co widzę Sbot też nie jest do kupienia od razu.

Trzeba kupić konto lub odkupić od kogoś slot co na pewno nie jest wygodne.

Nie to nie na tym polega system CL to jest bez włączenia zwykłego silka tylko wpisanie w bocie hasla i loginu do konta i postacie same się logują do gry bez możliwości chodzenia po świecie silkroad itd. 

CL zostanie zostanie zrobiony tak , aby działał w 100% poprawnie na podstawie innego bota , w którym aktualnie wszystko dobrze działa.

Opublikowano

@up a takie zasadnicze pytanie czy ty dopiero zaczynasz tego bota robic czy już jakiś czas go robisz??

Cierpliwość jest cnotą.

Moderator www.botshed.net

Opublikowano

Bot dopiero zaczął powstawać ,minimalnie około miesiaca na wersje beta trzeba bedzie poczekac.

Bot bedzie skierowany tylko na Isro na razie.

Nie ja robie bota ja go oplacam firmie , ktora go robi tak na marginesie :)

Opublikowano

wow ee no to skoro placisz im za to aby zrobili bota po popros ich aby zrobili tez pod rusro, dlaczego ? a no dlatego ze na rusro jest tylko 1den bot i do tego drogi wiec jesli twoj bot bedzie lepszy i tanszy to wtedy chyba nie musze ci tlumaczyc ze sporo na tym zarobisz na rusro aktualnie istnieje tylko mbot jest drogi 21-23zl za miecha ale jest zaj... ma wszystko co mozna chciec od bota, od party bufowania do quest skryptow jest wszystko jedynymi minusami tego bota jest to ze jest drogi, brak clintlesa(mozliwosc logowania bez gry), mapy takie jak np w ibocie i to ze do kazdej postaci trzeba robic osobny folder to naprawde wku.. ludzi tak wiec zastanow sie na rsro :)

96718168.jpg
Opublikowano

Bot dopiero zaczął powstawać ,minimalnie około miesiaca na wersje beta trzeba bedzie poczekac.

Bot bedzie skierowany tylko na Isro na razie.

Nie ja robie bota ja go oplacam firmie , ktora go robi tak na marginesie :)

Dobrze, to teraz nasuwa mi się jedna kwestia. Otóż ta firma zrobi Ci bota pod aktualną wersję bota. Załóżmy, że to będzie wersja X. Wypuścisz bota, zarobisz na nim, podziała on przez około 2 tygodnie bez zarzutów. Co jednak zrobisz, gdy JM wprowadzi update? Sam nie zupdatujesz bota do wersji X+1. Za każdym razem będziesz płacił tej firmie, żeby to zrobiła? Podejrzewam, że zanim to zrobi minie dzień, może nawet kilka. Jak na mój gust to lekko będzie przesadzone.

Opublikowano

Jeśli ustali warunki z firmą, spisze przemyślaną umowe to nie powinien mieć kłopotów z updatami.

Co do rsro to po co bot pod tą wersje skoro jest dobrze rozwijający się xBot od nestle.

Cierpliwość jest cnotą.

Moderator www.botshed.net

Opublikowano

Moze dobrze sie rozwija ale badzimy szczezy w jakim tempie ? I popatrz co on ma, tak szczeze to narazie nic ciekawego. Skoro znalazl sie gosciu ktury moze zalatwic bota w miesiac to czemu nie? niech probuje a na rusro warto zwrocic uwage bo duzo tam gra samych polakow ale to nie oto chodzi, mamy tam 1dnego bota w dodadku drogiego wiec mbot jak narazie ma monopol na rusro a gdyby pojawil sie bot tanszy i lepszy badzi porownywalny z mbotem to ogromna masa ludzi przejdzie na nowego bota i to jest pewne w 100%. Moim zdaniem nie ma sensu robic kolejnego bota pod isro tam jest tego od zajeb.... mbot,phbot,sroking,ibot(darmowy),sbot tak wiec jak widzisz jest tam 5 wersji bota z czego 1 darmowy i 1den bardzo tani.

96718168.jpg
Opublikowano

Moje sugestie:

- MultiClient

- Clientless

- Party Buff

- Auto Quest

- Auto res

- Auto Follow

- Alchemia

- Proxy + wyszukiwarka darmowych proxy

- Mini Map ( dla clientlessa)

- Auto walk

- Koszt 10-15zł

Zgodze sie w 99% ; ) Tylko jedno mi sie nie podoba "- Proxy + wyszukiwarka darmowych proxy" Pozwolę sobie na zacytowanie postu jednego z użytkowników (drink66)

Darmowe = dc co chwile lub nie da się iść afk bo padnie za jakiś czas.

Płatne = stabilne 24/7 bez problemów :D

z tematu

http://www.mpcforum.pl/topic/431174-limit/

speed.io.png

14119.gife9f7689074319b8d.jpg

18706.png

6077.png

PrincessStar.png

Opublikowano

Witam !

Chetnie kupie konto proszę o kontakt PW.

Przy okazji pragnę powiedzieć , że właśnie zaczęły się prace nad prawdopodobnie PolBotem (:

Będą funkcje Sbot'a + CL w wersji beta .

Mam nadzieję , że admin jakoś wesprze naszego polskiego bota i poświęci mu niedługo osobny dział na forum.

Użytkownicy MPC będą mieli 30% zniżki .

Po wersji beta w bocie zostaną dodane funkcje , których będziecie potrzebować.

System CL=

Włączenie normalnego Silkroad ustawienia bota dla danej postaci np. stall + opcja "Wlacz CL" i silka przelacza na CL i jest widoczny tylko na malej mapce tak ?

Co do kompatybilności bota z innymi wersjami Silkroad w dalszej przyszłości może o tym pomyślimy aktualnie bot będzie skierowany jedynie dla Isro (Oficjalnego globala)

Dodatkowe pytanie czy dalej tyle osób botuje i czy gra w to tyle osob co wcześniej czyli , że miasta są pełne a zabicie unika to spory wyczyn :) ?

Serwery jak wchodziłem były wolne aż dziww kiedyś zalogowanie się to była katorga

MichalSilkroad czy znasz C#,C++ albo jakiś inny język ?

random.jpg

Opublikowano

Smalt gdybyś tak chociaż poczytał troszkę to byś zauważył, że zleca on firmie tworzenie bota, więc nie rób z siebie idioty...

@Topic

Jak idą postępy nad botem?

Opublikowano

A ja wam moge odrazu powiedziec, ze to jeden wielki fake z tym botem :) Koles niby chce stworzyc bota do silka poprzez zlecenie jakiejs tam firmie... Bla bla bla... A ja mam slonia w szafie :) Ogarnijcie sie troche...

Opublikowano

Drogi Panie grałem w tę grę dobre 2 lata wiem na czym polega.

Aktualnie wystawiłem przetarg i szukam najlepszej firmy.

Aktualizacje bota rowniez zostaly ustalone i bot bedzie zrobiony bardzo dobrze.

Nie będę rzucał słów na wiatr w związku z czym jak tylko sam dostane pierwsze screeny jakąś wersję bota to na pewno pokaże Wam progres.

Jesli rusro , o którym mowicie jest oparte o globala to myślę , że może zainteresujemy się przerobieniem rowniez na rusro ale tego nie wiadomo.

Aktualnie bot bedzie robiony pod globala.

Aktualnie już praktycznie wybrałem firmę obgadujemy szczegóły.

Takiego bota nie robi się tydzień jest to znacznie bardziej rozciągnięte w czasie niż może się wydawać.

Ps. Jak ja pokaże bota to Ty słonia skoro masz go w szafie ! (:

Opublikowano

Tak z ciekawości : Ile firma weźmie za takiego bota (i co z update'ami) ? Nie musisz mówić dokładnie tylko powiedz czy mówimy o paru tys., setkach zł czy kilku tys.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

W granicach 100 tyś zł(górna granica ceny) to żadna tajemnica każdy może znaleźć porządną firmę i zlecić jej napisanie takiego bota : )

Update przez 3 lata w ramach umowy za darmo przy wiekszych update(zmiana max lvl'a) bede musial doplacac no niestety

Opublikowano

Ale Jezeli bot będzie dobry To sporo zarobisz :) a umowa na 3lata ; ) gdzie zmiana max lvl jest jak się nie mylę mniej więcej raz na rok +/- kilka miesięcy (Podobno ma tez wejsc nowa rasa ale ta "plotka" krązy dłuższy czas i jak narazie nic)

Ktoś pisał ze ibot jest szybk(wyszło z tego ze szybszy niz sbot tak zrozumiałem) moim zdaniem jest wolny. przynajmiej z buffami Bo bot ma opóźnienie z ponownym uzyciem buffa i jest to czas 2-3sek a wiadomo ze w PT(Na mniejszych a raczej większych pt na mobach 102+) nie a czasu na opóźnienia ; )

PS. skoro ma byc CL.. to czemu by nie dodac programu (Który gdzies jest na forum) co odpala kilka botów i Silki Client lub CL i sam wpisuje pasy i wybiera server i postac i potem bota automatycznie startuje?

speed.io.png

14119.gife9f7689074319b8d.jpg

18706.png

6077.png

PrincessStar.png

Opublikowano

Ale Jezeli bot będzie dobry To sporo zarobisz :) a umowa na 3lata ; ) gdzie zmiana max lvl jest jak się nie mylę mniej więcej raz na rok +/- kilka miesięcy (Podobno ma tez wejsc nowa rasa ale ta "plotka" krązy dłuższy czas i jak narazie nic)

Ktoś pisał ze ibot jest szybk(wyszło z tego ze szybszy niz sbot tak zrozumiałem) moim zdaniem jest wolny. przynajmiej z buffami Bo bot ma opóźnienie z ponownym uzyciem buffa i jest to czas 2-3sek a wiadomo ze w PT(Na mniejszych a raczej większych pt na mobach 102+) nie a czasu na opóźnienia ; )

PS. skoro ma byc CL.. to czemu by nie dodac programu (Który gdzies jest na forum) co odpala kilka botów i Silki Client lub CL i sam wpisuje pasy i wybiera server i postac i potem bota automatycznie startuje?

Owszem, ja stwierdziłem, że ibot jest szybszy niż sbot. Skąd to wiem? Z Ibotem miałem bardzo długi kontakt, przrzucając sie na sbota odczułem lekką różnicę. Ibot ma szybszy algorytm przeskakiwania z moba na moba ( select ). Ja oczywiście mówię tu o sytuacji, gdzie chary są zbuffowane na maksa. Przerzucałem się, gdy jeszcze Ibot śmigał bez Hsserwer. Możliwe, że to też od łącza zależy, ale według mnie mam w miarę dobre - 4 mb, stałe połączenie przez kabel (kablówka).

@EDIT: Autor we wcześniejszym poście napisał, że uwzględni autostart botów, gdy nastąpi crash systemu. Wychodzi na to, że będzie opcja automatycznego wbijania.

Opublikowano

No to będzie zdecydowanie najlepszy bot :D Ale 100 tys. górna granica ? Sporo :O Biorąc pod uwagę, że będziesz miał 3-5k userów za te 10zł to faktycznie się zwróci, ale to dość optymistyczny scenariusz. Musiałbyś rzeczywiście dać dobry support pod GF (i najlepiej jakby działał bot na VPS :PP)

LifeSro

FusionRoad

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...