Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Help sprawa sądowa

peodores

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam na Forum Prawne. Sama nazwa tego fora wskazuję na, to, że post się tu nie nadaje. Oczywiście, oczywiście jest, to dział freestyle, ale najlepiej pisać o takich sprawach na stronach internetowych poświęconych tylko temu. A żebym nie był taki "einstein" po prostu jak dobry internauta doradzę ci. Nie masz zbytniego wyboru. Wszystko wskazuje na, to, że wyjdziesz na kablarza, ale nie na idiotę. Chłopak nie był zbyt rozgarnięty z tego co napisałeś dlatego musi ponieść karę za swoją głupotę. Także możesz być ulicznym kozaczkiem i igrać troszeczkę z prawem żeby składać fałszywe zeznania żeby kryć jakiegoś morona. On będzie mieć luzy a ty... A w sumie sam wiesz ;]. Pewnie dawno po rozprawie, ale już chyba rozwiązałeś ten problem co?

Pozdrawiam Revlix!

PS: Jak czytałem ten temat myślałem, że jaja sobie robisz

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

JA PIERDOLE pisałem milion razy żeby zamknąc ten temat bo wchodzi taki ktoś jak @up i w ogóle nie wie o co chodzi.

Na forum prawne? Właściwie nie muszę nawet tutaj pisać, po prostu chciałem wiedzieć co Wy byście zrobili na moim miejscu. Na forum prawnym kazali by mi mówić prawdę, więc po chuja mam się ich pytać skoro z góry znam odpowiedź?

Wysyłam raporta bo inaczej chyba nigdy mi tego tematu nie zamkną.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...