Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Help sprawa sądowa

peodores

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taki jeden chłopak w 1 gim. chciał ode mnie 5 zł. Więc powiedziałem mu - "chuj Ci w dupe" i poszedłem. Na następny dzień chciał 2 zł -- nie chciałem mu dać, więc najpierw się rzucił na mnie a potem pogłaskał mnie kilka razy pięścią kiedy siedziałem na ławce (nie chciałem się z nim bić -- nie chciałem mieć przez tego idiote jakichś problemów). Ogólnie mam wyjebke na niego i może mnie bić ile chce - ja mogę przez ten czas jeść jabłko, oglądać TV czy grać w NFS'a, jego uderzenia by mi nie przeszkadzały =D

Więc ktoś to zgłosił, koleżanka czy chuj wie co (albo kamera?) i poleciałem do pedagoga (nie z własnej woli!). Kazała mówić i powiedziała, że to nie jego pierwszy raz. No więc byłem głupi i powiedziałem jak to było . Za miesiąc na komendę pojechałem - wystraszyłem się mundurowego i też wszyściutko opowiedziałem ;s Ofc nie boję się tego gnypka, zresztą gadałem z nim wtedy na przerwie i jest ok.

Teraz, jestem w 2 gim. (zresztą on chyba też, jak nie zdał to jest w pierwszej) i za niedługo mam rozprawkę.

Co powiedzieć?

a ) Całą prawdę

b ) Całą prawdę, z tym że być po jego stronie i dodać, że go sprowokowałem

c ) Mieć jaja i nic nie mówić

Nie chcę żeby mnie brali za konfidenta. Teraz nie biorą i jak powiem też raczej nie będą brali (chociaż nie wiem), ale . jeśli nic nie powiem to szacuneczek bd? =D

Sprawa jest o wyłudzanie pieniędzy.

Pomóżciee.

Właściwie to trochę szkoda mi chłopaka, nie dość że nie stać go na chleb to jeszcze będzie miał kuratora. ;s

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skladania falszywych zeznan jest karalne wiec wiesz.... Jezeli zglosila to twoja kolezanka to znaczy ze cie bardzo lubi : > A co do sprawy... Jezeli sa swiadkowie i 5 swiadkow bedzie mowic ze cie bil i zebral a ty bedziesz mowic ze nic nie robil to bedzie troche dziwnie wygladac... Mow prawde nie masz wyboru.

Opublikowano

a) Jest najlepsza ponieważ by się po jakimś czasie mogli dowiedzieć że złożyłeś fałszywe zeznania więc wiesz... Pomyśl nad tym. :)

1329673648-U534900.png

Opublikowano

Dobra dzięki , jednak powiem prawdę i nie będę go bronił, można zamknąć temat.

"Jezeli zglosila to twoja kolezanka to znaczy ze cie bardzo lubi : >"

Tak usłyszałem od pedagoga, ale nie jestem pewny.

Wszyscy po plusie.

Opublikowano

Powiedz prawde ale nie mow wszystkich szczegolow. Poprostu tyle ile trzeba jak juz jestes ok z gosciem to po co mu kopac dolki :P

wakow9.png
Opublikowano

Jaki będziesz miał szacunek jak on dalej bd cię prał(bił). o.O Podałeś słowo "konfident" a jak ci okradną całe mieszkanie to nie pójdziesz na policje ? :unsure:

Opcja A).

Opublikowano

Trzeba było mieć jaja u pedagoga, teraz sobie możesz kolego :)

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

oczywiście że a) prawda zawsze wychodzi najkorzystniej, ty nic nie zrobiłeś, możesz nawet powiedzieć jak się do niego odezwałeś wcześniej żeby była cała prawda, i tak on na ciebie się rzucił a nie ty na niego...

KOCHAM MPCFORUM

d89fc52f42cdca51.gif

Opublikowano

Co chcesz kłamać ?? Ja Tak jak i @Up'y radzę Ci (a

Po za tym jak Cie zaczepia to mu oddaj :] Nie żebym Ci coś radził ale ja tak robię...

cf92132b52ec3f9486a3b0870efbc115.gif

satabplayer.png

Nowy serwer MT2 ! Zapraszamy.

Nicki na prywatnych serwerach : Ricker, Rickers, Rickerx.

Osiągnięcia :

NexusMt2-Woj Body 87+ ON Rickers

MexiliaMt2-Woj Body 101+ ON Ricker

Metin2 PL-Woj Body 42+ ON (Ale nie gram). NSSK

Metin2 PL-Woj Body 49+ OFF Hacked. NSSK Astral

Możesz dawać i + i - szczerze pier***e to.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...