Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozpoczęcie Roku Szkolnego

diablo660

80 użytkowników zagłosowało

1. 1. Cieszysz si? , ?e znowu 9 miesi?cy szko?a ???

• Tak
      14
    • Srednio
      16
    • Nie
      14
    • O k****a znowu nauka !!!!!!!! J***? T* xD
      36

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

szczerze to mi to obojętne czy pójdę czy nie niby 6h dziennie + odrobienie lekcji z wujkiem google ale mogło by być gorzej ;)

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

A ja jutro 1 klasa technikum :)

I się az tak nie cieszę ale chyba w takich szkołach jest LuZ

Hehe, a no w technikum masz luz, zwłaszcza 1 kl. Nauczyciele cię traktują jak Normalnego człowieka, dorosłego. :)

Pamiętam jak u mnie w 1 kl tech nie było przez Miesiąc dziennika, każdy wtedy wagarował jak się dało :)

Opublikowano

1 klasa technikum : D cieszem sie bo nowi ludzie beda, ale problem bo se przefarbowałem włosy i wyglądam jak emo więc opinie na wejściu sobie wyrobie -,- ale dzięki mej zdolności rozmowy może nie bedzie tak źle xD

ae1d1005fe.png

Opublikowano

WIEDZIALEM ZE KTIOS ZALOZY TAKI TEMAT, bylem nawet pewny wiesz? ale nie norek, tego pomyslu mi nie ukradniesz. biorę kaszankę z serem oraz pasztet krakowsky, i robcie se co chcecie, mnie to w ogole nie rusza. a teraz piję herbatę z dzikiej róży, zagryzając od czasu do zcasu bułką słodką. zaraz ide sie wykąpac i zaczne prasowac swoje zacne galowe ubranka na jutrzejszą uroczystosc. ide do 3 kl gimnazjum, alez emocje, zesralem sie w gacie pisząc, sory ide podetrzeć odbyt papierem z biedronki za 50 gr za rolkę.

Daj MINUSA jak żresz BiGoZ

18840816194704719242316.jpg

Opublikowano

@KochamBlondynki Z jednej strony kiedyś kocenie było modne ale w moim gimnazjum jest na topie :)) ale ja teraz idę do 3 gim ;( testy ;(

Opublikowano

@Up u nas do tej pory karzą jeść karmę dla kotów :)

Ja się nie cieszę, bo ostatni rok w gimnazjum i boję się pójść dalej :D

W sumie to fajnie bo nowi ludzie będą, zawsze jakieś odpały :)

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Cieszę się, bo mam zajebistą klasę, teraz jestem w 3 klasie technikum, więc jest już respekt, no i nowe dziewczyny dojdą do szkoły.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Nieee chcęęę :( Wizja wstania przed 13-15 mnie przeraża. Co gorsze teraz będę "dojeżdżająca". Ciekawe ile będzie dziewczyn (prócz mnie) w klasie technik informatyk - oby choć jedna :rolleyes:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...