Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ElectraMT2[PL][Dedyk]

Feciu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To nie jest żadne dno. Nie gracie a się wypowiadacie to tak jakby oceniać książkę po okładce. Śmiech na sali.

EDIT/ Event dziś godzina 19.30 a po evencie. Event ratowy.

Poprawiony drop broszur oraz itemow na 54 lvl oraz dodanie ich do Handlarza różności. Serdecznie zapraszam.

Opublikowano

Panie Marcepan jedno do pana to że nie potrafiłeś sobie poradzić i opanować to już twój problem nie będę tolerował takiego zachowania. A ta przyszłość na pewno nie zależy od Ciebie. Szczerze wiemy że był kiepski start ale no nic nie ściągniemy ludzi siłą. Zobaczymy jak to dalej będzie. Dodam jeszcze że się nie poddamy będziemy walczyć o graczy. Pozdrawiam Feciu

Opublikowano

Do panów UP event który był wczoraj organizowany przeze mnie był to mój pierwszy event na tym serwerze. Metiny były dobrze po rozmieszczane bossy tak samo dookoła a to że wy biegacie po całej mapie to już wasz problem że na was lecą. Nic na to nie mogę poradzić. Za was nie będę tego wybijał. Ja nawet trochę się nie zdenerwowałem i ciśnienia mi to nie podniosło. Dostałeś bana za wulgaryzmy i obrażanie teamu. Każdy który to zrobi dostaje bana i nie ma przebacz. To Ciebie raczej poniosło zacznij nad sobą panować. Bana masz na 3 dni. O mniej nie proś.

Edit// Koledzy z Teamu mają już nauczkę że takich gówniarzy jak Saver i Ratchet nie wolno przyjmować do teamu. Ja też nie jestem bez winy bo jakby nie było zaakceptowałem to że ich przyjęli.

Opublikowano

Do panów UP event który był wczoraj organizowany przeze mnie był to mój pierwszy event na tym serwerze. Metiny były dobrze po rozmieszczane bossy tak samo dookoła a to że wy biegacie po całej mapie to już wasz problem że na was lecą. Nic na to nie mogę poradzić. Za was nie będę tego wybijał. Ja nawet trochę się nie zdenerwowałem i ciśnienia mi to nie podniosło. Dostałeś bana za wulgaryzmy i obrażanie teamu. Każdy który to zrobi dostaje bana i nie ma przebacz. To Ciebie raczej poniosło zacznij nad sobą panować. Bana masz na 3 dni. O mniej nie proś.

Edit// Koledzy z Teamu mają już nauczkę że takich gówniarzy jak Saver i Ratchet nie wolno przyjmować do teamu. Ja też nie jestem bez winy bo jakby nie było zaakceptowałem to że ich przyjęli.

Hahahaha ?

Czy wyrażenie "GM kurwa wez te bossy" , to jest obraza teamu ?? Czy ja Ciebie gdzieś tutaj obraziłem ?

Opublikowano

Sprawa z Marcepanem już wyjaśniona. Serdecznie zapraszam na serwer. Już wkrótce wiele nowości

Tak sprawa już wyjaśniona to było nieporozumienie, jak to zawsze bywa, już jest okej, zatem gratuluje GMowi Feciu, za pracowitość na serverze,który uczciwie karze graczy za wulgaryzmy.

Zapraszam na server.Jest zajebisty POLECAM wszystkim server godny uwagi !!

Opublikowano

Nic się nie popsuło wszystko okey. Nie którzy mogą mieć problem z patcherem. Wypakujcie na nowo klienta i uzyjcie patchera na pewno zadziala.

//Edit: Jeśli ktoś ma jakiś problem z tym jeszcze piszcie do mnie na gadu 9016103

Opublikowano

Ale podaj powód twojego stwierdzenia że jest nudny. Bo Ja tak samo mogę stwierdzić bez powodu o wielu innych serwerach. Także kolego UP rozwiń swoją wypowiedź. Co konkretnie masz na myśli pod pojęciem "nudny"

Opublikowano

Grałem na serwerze i według mnie to jedna wielka nuda..

Nie powiem. Team stara się, aby serwer był naprawdę dobry, ale co to da jak tu gra maksymalnie 40 ludzi.. Wyżej przeczytałem, że fajny w pvp.. Jakie pvp jak tu nie ma z kim go brać ?

Co do ludzi, którzy myślą czy zagrać na tym serwerze to polecam serdecznie. Straciliście ludzi przez tą cofkę. Według mnie nie opłaca się grać na tym serwerze, ponieważ zostanie

on zamknięty do końca września z braku userów.

Pozdrawiam,

Adid

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No i koniec z moja kariera na tym servie ;] Wprowadzenie ros na magie było głupim pomysłem szczególnie ze na serwerze nie ma zwoju powrotu statusu , nie po to ktoś expi bm/szamana żebyście wjeba** rosy na magie.

Nie mam zamiaru palić za sobą mostów wiec nie będę mówił co tak naprawdę dzieje się na serwie .

Pozdrawiam i dziękuje za gre PsooJek.

Opublikowano

Feciu napisałeś.. "nie macie zielonego pojęcia do kiedy serwer jest opłacony i się nie dowiecie". Wyżej mogę dostrzec słowa "opłacony kilka miesięcy z góry".. Więc jaki z tego wniosek ? W dodatku cały czas coś robicie ? No hmm.., że tak zapytam CO ? Od tygodnia stoję w m1 i się NUDZE. Nikogo nie ma. W dodatku ile Ci dupę trułem abyś zrobił coś z niebianem ? Cały dzień aż miałeś dość mojego gadania, ale jak widać nawet takie coś nie dało Ci do głowy abyś to naprawiał.. Wolisz dodawać jakieś pieprzone rosy na magie. Zniszczyłeś grę bm-om. Zapewniałeś mnie, że zrobisz tego niebiana tak jak świętego.. Następna rzecz to taka : po jaką cholerę księżycowy ma bony na ludzie i na potwory ? Nie potrafisz ogarnąć błędów, które są a dorabiasz sobie kolejne z rosami.. Mało już tego masz ?

Na Twoim miejscu zamknąłbym tego serwa i zrobił nowego.. Dopracowanego. Tak, aby jak ludzie wchodzili i zobaczyli że wszystko już jest a nie robisz wszystko na poczekaniu a zarazem niedokładnie.. Taka moja opinia na temat Twojego serwera.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Serwer jedna wielka dupa, ludzie maja eq od gma i nie pierdolic mi ze nie bo dobrze wiem, ze tak ;]. ( pozdrawiam Cie Szejdi :** ) Zbugowane dmg wachlarzy... Ogolnie slaabo, nie polecam. ;x Inishi ;]

w dupie mam to, czy dasz mi + czy - .

Opublikowano

Julek bronie już są dawno odbugowane i niebian jest tak jak święty na 95 lvl. Nie widać tylko w kliencie gry ponieważ cały tydzień miałem zapracowany i nie miałem czasu tego zmienić. To jakie bony mają bronie zobaczycie dopiero jak to zrobie. No sory jestem tylko człowiekiem. I jeszcze jedno nikt nie będzie wiedział na ile dokładnie opłacony jest serwer a wypowiedź moja że na kilka miesięcy jest wystarczająca i tyle informacji powinno wystarczyć i nie doszukuj się nie prawdy bo jej tutaj nie znajdziesz. I żadne dmg wachlarzy nie jest zbugowane. Inishi nikt tutaj nie ma eq od gma uwierz mi !! I przestan pierd.. za przeproszeniem bez podstawnie bo już mnie szlak trafia. To że dostajesz od kogoś po dupie w pvp to nie oznacza że ma eq od GMa!!!

Opublikowano

nie mogłem się zdecydować, ale ostatecznie się przełamałem i zobaczę co i jak z serwerem, bo widzę, że różne zdania na jego temat ;d

5vlm.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Po pierwsze żadny GM nic nikomu nie dał ...

Jak GM piszę w grze że nastąpi restart to się ma każdy wylogować ,a ci co się nie wylogują to tracą eq na swoją odpowiedzialność!

sygnazk.jpg

Zbieram Plusiki plus.gif

Pozdro RemiX!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...