Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ElectraMT2[PL][Dedyk]

Feciu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten serwer długo nie postoi...

Wyrok wydany przez Binladena!

Kolejny serwer który ma niezabezpieczone porty. HA zabezpiecz serwer bo w kilka dni i go nie będzie!

Metin2 To zło! Koniec z tworzeniem serwerów! Czas na publikowanie rzeczy!

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra skończ bo to żałosne

League of Legends - ******** :)

Smite - PoziomkA90

Metiny -  PoziomkA, Krejzolka

Krejzi, CrazyCarrie :)

Zapomniana  ;3

Opublikowano

Serwer jest dopracowany a po 2 IS jest na każdym serwerze bo muszą się z czegoś utrzymywać. A zwój powrotu statusu to dyskryminacja postaci dlatego jeżeli chcesz już zmieniać to ponosisz jednak małą stratę wiec to się wyrównuje.

Kilka rzeczy które zostaną dodane dziś/jutro:

Nowe potwory:

mostrospinato.jpg

1_hpsenea.png

3_hpseneq.png

4_hpsenwp.png

Nowe Bossy:

devilking.jpg

images1yw.jpg

86079979.jpg

Dodatkowe Info:

- Dodamy szkatę do każego nowego bossa

- Dodamy nowe ulepszacze

- Mapy w pełni odbugowane

- Moby w pełni odbugowane

- Mapy dodane do Specjalnego Teleportera obok Kowala.

wakow9.png
Opublikowano

Do microlab. Raty został ustalone 1 dzień po starcie serwera a to że są bonusy przypisane to chyba powinno was cieszyć

MicroLab było wcześniej o tym pisane że będzie to skasowane przy najbliższym resecie a to że Ty tego nie widziałeś to już twój problem. Ja Ci nic nie poradze

Opublikowano

Dobra.. Patcher jest jakiś zbugowany, aby pobrać aktualizacje trzeba usunąć plik config.exe. Rejestracja nie działa- wypełniłem WSZYSTKIE pola, a jednak pisze mi, żebym wypełnił wszystkie pola... Co z tym zrobicie?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Kurwa niechce hejtować serva na poczatku mojej gry bo gram 2 godziny ale widać ze administracja to jebaki leśne z zespołem downa.

Zrobili jakiś pokurwiony event 70 metinów obok siebie i 100 ripów w jednym miejscu na raz.

Teraz wyłączyli server idioci, nie napisali z jakiego powodu.

Opublikowano

Panowie, z serverem już koniec.

Nikomu nie polecam tam wchodzić, strata czasu.

Siedziałem 3 godziny żeby wklepać w ribie sr 47 a ten laps cofa stan servera do wczoraj 02:00

Wszyscy stracili strasznie dużo czasu a ten pierdolony chuj ze wsi ma to w pizdzie.

Jebac go w pysk cwela ruchanego przez harem murzynów.

Opublikowano

NIE POLECAM!!!! WKUR**ŁEM SIE !!! KUPIŁEM PARĘ ŻYCZY Z IS I MAM.I NAGLE NA DRUGI DZIEŃ RESET BO POJEB****NY GM DAŁ COŚ KOMUŚ !!!!! NIE POLECAM !!!!! NIE POLECAM !!!

GRAM TAM OD POCZĄTKU !! STRACE STAL|PARTE|BOJOWY +9 i ALL KD +5 !! I 900kk !!!!!!!!!!!!!!!!!

NIE POLECAM NIE POLECAM NIE POLECAM!

Opublikowano

Serwer fajny, miło się na nim gra (grało?), jednak GA jest nieporadny i nie wie kogo przyjmuje na stanowisko GMa, a na dodatek według niego najlepszym wyjściem z obecnej sytuacji (kilka osób z eq od GMów) jest cofka. Serwer pewnie w tym momencie stracił około 60% graczy.

Opublikowano

Tak to jest jak do teamu przyjmuje się dzieci w wieku 10lat może i mniej jeżeli coś stracę to tak zjadę ten serwer że ludzie będą mi płacić żeby i nich nie grać pozdrawiam

Opublikowano

Szczerze mówiąc NIE POLECAM

1:Serw pod IS

2.Nieodpowiedzialność HA dając GM dzieciom które rozdają eq ...

3.Co z tego wynika:cofka większość ludzi straciło eq na które pracowali całe popołudnie a Gm-i ^^ nic se z tego nie robią tylko liczą na to żeby ktoś sobie w IS coś kupił ...

WIĘCEJ NIE BD PISAŁ BO JAK PATRZE NA TEN SERWER MDLI MNIE WIĘC BB

NIE POLECAM TEGO GÓWNA

Opublikowano

NIE POLECAM:) GRALEM TAM WBILEM 70LV EQ+9 STAL ZBAWKA I NAGLE COFKA PROBOJE SIE POLĄCZYC PISZE ZE KONTO NIE ISTNIEJE.. WCHODZE NA SERWA POLOWA GRACZY MA +70 BO COFNIETO SERWER NIE POLECAM SERWER JEST POJEBANY 0 KONTAKTU Z GMEM NAWET NA GG NIE ODPISZE WIDAC SERWER POD IS . JEZELI CHCECIE TANIE GOWNO ZROBIONE W 30MIN TO WEJDZCIE.

Gif off.

Opublikowano

Spier**** za przeproszeniem, z top10 i lvl 86 nagle mam 68, myślicie, że jak dacie 100x wieksze raty to mi oddacie 4h grania ? Żenada! A za paserstwo i tak odpowiecie, pozdrawiam

Opublikowano

Przykro nam ale dwóch GA nie było w pobliżu żeby jakoś zareagować był tylko Predator który nie bardzo ogarnia grę. Dzwonił do mnie żeby dowiedzieć się co może zrobić to poradziłem mu cofkę nic więcej nie mogłem zrobić. Dziś postaram się wam to zrekompensować. Osoby które kupiły coś w is i stracił te przedmioty odzyskają je na pewno. Do teamu doszło dwóch szczeniaków i to wszystko przez to. Mamy już nauczkę na przyszłość. Przepraszamy.

Opublikowano

Kolego microlab nie strasz nas bo również nielegalne jest granie na takich serwerach. Przeczytałeś regulamin nasz? Pewnie nie więc to już twój problem. Jedynie co możesz odzyskać to stracone smocze monety o eq nie ma mowy. Źle się stało ale polak mądry po szkodzie. Nic nie poradzimy w ramach przeprosin będzie bonus expa, dropu, i dropu yang oraz event jeszcze raz przepraszamy. Osoby które wysłały smsa na smy i poniosły szkodę piszcie do mnie na pewno cofniemy wam to.

Opublikowano

Kolego microlab nie strasz nas bo również nielegalne jest granie na takich serwerach. Przeczytałeś regulamin nasz? Pewnie nie więc to już twój problem. Jedynie co możesz odzyskać to stracone smocze monety o eq nie ma mowy. Źle się stało ale polak mądry po szkodzie. Nic nie poradzimy w ramach przeprosin będzie bonus expa, dropu, i dropu yang oraz event jeszcze raz przepraszamy. Osoby które wysłały smsa na smy i poniosły szkodę piszcie do mnie na pewno cofniemy wam to.

Człowieku odpowiem, że byłem nieświadomy swojej decyzji, a regulamin nie jest poparty przypisami prawnymi. Nadal chcesz dyskutować ? Dawajcie sobie bonusy i tak straciliście większość normalnych graczy, żegnam.

Opublikowano

a epiki na dt odbugowane czy nadal zjebanie że zablokowane robienie epic ?

emo2kopials4.png

"Masz prawo wyboru miejsca, w którym będziesz robił, co Ci każą."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...