Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[RPG]KILLER NAJLEPSZY SERWER RPG OTWARCIE!

agronm

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 413
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serwer nieogarniety pytam sei cos a oni olewaja moja opinia to 3 z 10 :angry:

Lol kolego mamy non stop pelny serwer, myslisz ze bedziemy reagowac na pytania ludzi ktorzy nie moga przeczytac regulaminu czy wejsc na forum i przeczytac paru zdan poradnika?

Moja opinia o Tobie 3/10.

ZAPRASZAM NA NAJLEPSZY SERWER RPG MINECRAFTA: KILLER.S.PLAYCRAFT.PL

b_560_95_1.png

Opublikowano

kolejny server z mnostwem pluginow ktore tylko powoduja lagi. do tego jak zwykle pelno budynkow przeniesionych ze schematow i postawionych obok siebie bez sensu. nic szcegolnego, takich serverow jest pelno. nie polecam.

2hnw9dw.jpg

Opublikowano

Nie radze grac na tabliczkach pisze ze Pvp on wiec proszę uważać a zabijałem ludzi którzy wyszli poza miasto i dostałem bana ...

1390404700-U112610.png

Sygnaturę wykonał SylverWolf któremu dziękuje za nią :>

Opublikowano

kolejny server z mnostwem pluginow ktore tylko powoduja lagi. do tego jak zwykle pelno budynkow przeniesionych ze schematow i postawionych obok siebie bez sensu. nic szcegolnego, takich serverow jest pelno. nie polecam.

Jesli nie rozumiesz po co sa akurat TE addony akurat na TYM serwerze to sie glupio ni wypowiadaj.

Zadne budynek nie zostal przeniesiony, a jesli jakis gracz sobie buduje ze schamtu to jego sprawa a nei Twoja.

ZAPRASZAM NA NAJLEPSZY SERWER RPG MINECRAFTA: KILLER.S.PLAYCRAFT.PL

b_560_95_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...