Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Hosting !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam pytanie jaki mi polecacie kupić VPS na 10 slotów ( cena maks to 30 zł ) , Dokładnie chodzi mi oto z jakiego serwisu polecacie .

Znalazłem ten narazie :

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

@UP poco mi spis , ja mam inne pytanie , spis mi na nie odpowie ? Bo mysle ze nie

Opublikowano

NetShoot.pl trochę więcej RAMu przyznaje na poszczególne przedziały slotów, ale CraftServe posiada całkiem przyzwoity panel (Multicraft) dedykowany specjalnie tej grze. Chyba postawiłbym na CraftServe.pl mimo wszystko.. :P

Opublikowano

jesli 10 slotow tlyko to wlasnie netshoot albo craftserve z tym ze craft ma bardziej przyjazny panel

jesli jednak bedziesz chcial 20 slotow + to tylko sored.pl bo na craftserve juz jest nie oplacalne dodatkowo masz na sored darmowy TS i sam ustalasz ile chcesz miec slotow za 2g ramu jest 50zl (na craft serve za 95zl jest 2g ramu i tylko OGRANICZONE 20 slotow)

Opublikowano

Każdy zachwala craftserve, a to lagi :F

polecam netshoot jest dobry <3

Do każdego serwera baza MySQL gratis !

Możesz podpiąć serwer mc pod mysql dla lepszej wydajności serwera. ;>

Oferuję pomoc:

Oferuję pomoc z port forward (przekierowywaniem portów) Tylko i wyłącznie gdy posiadasz router.

Oferuję pomoc ze stawianiem serwerów do Minecraft na systemach FreeBSD/Debian/Ubuntu.

Oferuję pomoc z konfiguracją pluginów minecraft jak permissions.

Oferuję pomoc z konfiguracją serwerów minecraft.

Tłumaczę pluginy bukkita na język polski.

Większe tutoriale:

Zostanę administratorem/moderatorem na jakimś dobrym serwerze dedykowanym, propozycje proszę wysyłać na PW.

Opublikowano

Każdy zachwala craftserve, a to lagi :Fpolecam netshoot jest dobry <3Do każdego serwera baza MySQL gratis !Możesz podpiąć serwer mc pod mysql dla lepszej wydajności serwera. ;>

Ja tak samo jak LubieBigos polecam pukawka.pl, tam tez masz baze MySQL :) Troche drożej ale za to nie zawodnie.

Kiedy patrzę na niektóre osoby na tym forum zaczynam być za podpisaniem ACTA.

Opublikowano
Każdy zachwala craftserve, a to lagi :F

polecam netshoot jest dobry

Do każdego serwera baza MySQL gratis !

Możesz podpiąć serwer mc pod mysql dla lepszej wydajności serwera. ;>

Na CraftServe też do każdego serwera dodają darmową bazę MySQL (+ serwer Mumble).

Aktualnie sporą zniżkę dali na serwery (-30%), także za 20/40 zł masz w pełni wyposażony serwer 10/20-slotowy. ;)