Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio kupiłem na allegro.pl 150 sm za 35 zł i bardzo mnie zastanawia to jak oni to robią.SM były kupowane przez SMS ponieważ gościu wysyłał SMS.SM zaraz po wysłaniu dostałem na konto,a jak bym kupował SM na metin2.pl to wyszłoby 42 zł ;/ Bardzo proszę o zdradzenie sekretu jeśli ktoś wie ;D

Opublikowano

Moze po prostu sprzedaja pieniadze na allegro i maja tyle forsy ze az sie w niej topia?

Taka prawda, uzywaja botow i ulatwien w grze..

OndteAw.png

Opublikowano

@Diosminex totalna głupota kto by oddawał 'pieniądze' za free innym? Tzn. tracą na tym.

Ci co sprzedają Sm np. mieszkają w innym kraju i tam tańsze SM są. Kupują te SM taniej na PL'u i później sprzedają je na allegro.

Mój kolega sprzedawał sm na allegro.

Pewnie jest jeszcze wiele innych sposobów.

1356721310-U739101.png

Opublikowano (edytowane)

Tak jak poprzednicy już wspomnieli jeśli ktoś na tym zarabia to nigdy ci nie zdradzi tego sekretu, od siebie mogę dodać tyle że można jeszcze o kilka zł taniej kupić SM niż oferty które są wystawione w tej chwili na Allegro, wystarczy troszeczkę pomyśleć :) (co u niektórych nie jest zbyt mocną stroną :P )

Pozdrowił

Edytowane przez romus54321
Opublikowano

mam rozumiec ze kupują np. sm w angli na abay'u i sprzedają na allegro tak ? czy u ciapaka w sklepie -.- przydało by sie znać ten sekret .. :D

1314559756-U380640.png

Sygna by

BeMyLady

Metin2 x-world ! Postać + Eq ! Zobacz i kup teraz. : )

http://allegro.pl/show_item.php?item=1810853337

Zbieram 1000 minusów więc nakurwiaj

delete.png .

Opublikowano

kiedyś kronk pisał o bugu bierzecie karte sim np szwedzką i slecie sms na sm i zabiera wam nie duzo licząc na polskie to grosze ale nie wiem czy nadal to działa

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Oni doładowują zagraniczną kartą w telefonie.

Np kupują brazylijską czy jakąś tam aby się opłacało i doładowują tanio, a następnie sprzedają na allegro drożej.

1356721310-U739101.png

Opublikowano
Oni doładowują zagraniczną kartą w telefonie.

Np kupują brazylijską czy jakąś tam aby się opłacało i doładowują tanio, a następnie sprzedają na allegro drożej.

To ja robiłem tak samo w Holandii, kupowałem kartę i doładowywałem sobie SM. Wychodziło taniej i to bardzo ;).

Opublikowano

To ja robiłem tak samo w Holandii, kupowałem kartę i doładowywałem sobie SM. Wychodziło taniej i to bardzo ;).

Najbardziej opłaca się to wykorzystywać w czechach. Jedna korona czeska - 17 gr.

asdasd_hswxpsn.PNG

o tak :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...