Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[info]Gracz na 7 miejscu dostał BANA

bartosz13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Alzeer gracz na 7 miejscu w Combat Arms EU dostał bana za Powerleveling mało tego zreportował go POLAK ^^

btCzU.png

gwjp.jpg

Dodaje filmik który nakręcił ADRx94 . Widać robił co mógł

Steam: Worst

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

Opublikowano

tia i jest najwyższym zbanowanym.

ps. Link do forum wyjebałem, co on tu robi? Możesz ew. screen zrobic, ale nie link.

Zajebał się własną mina, dostał respawn i prawidłowo dostał bana.

Opublikowano

Osobiście ja już to wiedziałem wczoraj ale nie chciało mi sie pisać o tym tematu.Tak zreportował go koles z Asgardów i bardzo sie ciesze ze to zrobił.

Nie 1 raz takie cuda Odpierd**ał to jest jedyny koles z top 10 którego nie trawie.Mając taki lvl poverlawingovać.Trzeba przynać ze sie sporo napracował przy reporcie ale jaka "nagroda" Zbanowanie alzeera.

Brawo i oby tak dalej ^.^

P.s juz wiem zeby z tym kolesiem nie grac blood money xD

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Też nie wiem jak można na tym lvl robić p-leveling a są osoby które na wysokim lvl używają haków tego to już nie rozumiem...

Ale co do raportu nie lubię jak ktoś daje raport za p-leveling bo niby co mu to przeszkadza że ktoś dostanie więcej expa ?

76561198090890807.png

Opublikowano

@up

jeżeli alzeer dostał tyle expa to przeciwnicy nie dostali praktycznie nic ...

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

Opublikowano

No jednak to mu przeszkadzało został zapewne wciśnięty w ziemie przez klan alzeera a on tylko biegał ze sztabkami.Może mu przeszkadza to ze ludzie nie"legalnie"`expią sobie i lvl bija a on nic nie moze na to poradzic. Jednak nie ukrywam faktu ze jakby robil takie cos ktos inny z mniejsza ranga nie chiało by mu sie tego reportować.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Wrrr jestem ciekaw ile ty bys zdołał zrobić sam na takich 3 graczy jeszcze pewnie TS mieli

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

Opublikowano

Zasłużył to dostał .

Na jego miejscu chyba poszedł bym sie powiesić :D

Ja dostając 3 bana na konto 2lt2 (widoczne poniżej ) miałem taki zamiar xD

ciekawe czy już ma następne konto ...

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

Opublikowano

Ja dostając 3 bana na konto 2lt2 (widoczne poniżej ) miałem taki zamiar xD

ciekawe czy już ma następne konto ...

Wtopił pewnie tyle kasy w tą grę,że to głowa mała ...

Ale tacy sie nie poddadzą pewnie gra od nowa :D

9368_gold.png

Opublikowano

Wrrr jestem ciekaw ile ty bys zdołał zrobić sam na takich 3 graczy jeszcze pewnie TS mieli

Chcesz 1 na 1 ja pistolet ty normalna broń ? ^^

76561198090890807.png

Opublikowano

Nie lekceważe twoich umiejętności ( a patrząc na sygnaturke są dobre ) lecz chyba nikt w pojedynke nie dałby im rady wystarczy mikro żeby się dogadać .... jeden idzie po złoto drugi pilnuje banku trzeci pilnuje respa proste .

pokonać ich mógli by inni gracze ( dobrzy ) z jednego klanu .

PS . jeżeli chcesz zaproś mnie w grze zaraz będe grał więc możemy spróbować ^^ IGN : TheWorstLady

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

Opublikowano

Mam pytanie (nie ogladalem calego filmiku) dlaczego w 6 roundzie ma 44k pkt a w 9 tylko 3k jak dobrze pamietam ten filmik to jakis fake? 2 filmkiki w 1?

-Ushio.png
Rekrut
Opublikowano

Czy jak ktoś kogoś na quarantine regen mode nie zaraża (zombie humana) ale się nie zabijają (human zombiego) to to power leveling?..TYLKO JEŚLI ZOMBIE NIE ZARAŻA HUMANA.

Opublikowano

lolz no gzz dla polaczka:p

Już sobie dał w sygnie na nexońskim forum banned list xD

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

I bardzo dobrze, wkurza mnie to już ..

Mam kilka filmików z hired guns jak LTC pwlvują i inne rangi, posypią się bany.

Imo na takiej randze :(.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

@SaintSinners

Niewiem czy to zabezpieczenie nexona czy bug ale gdy gracz na Blood money ma 64 000 punktów wtedy następuje zmiana na 64 punkty i dlatego alzeer miał punkty z końcówką 64 np 5464 co normalnie jest nie do zrobienia .

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

Opublikowano

@up

gdy ktoś przekracza ilośc pkt 64k to jest tak samo jak zabicie tych zombie które są na mapkach gdzieś pod ziemią..to są takie hmm.. "triki" nexona... jak ktoś zabije te zombie pod ziemią od razu idą logi do niego i ban... tak samo tu..jak ktoś rpzekracza taką ilość pkt od razu zaczynają działać logi :) taki wynik jest nie do zrobienia grając normalnie :) i tak by za to dostał bana tak samo jak ja na NA..przekroczyłem tą ilość pkt i banik..tylko że wtedy jeszcze o tym nie wiedziałem heh :)

ehh.:)

Opublikowano

Czy jak ktoś kogoś na quarantine regen mode nie zaraża (zombie humana) ale się nie zabijają (human zombiego) to to power leveling?..TYLKO JEŚLI ZOMBIE NIE ZARAŻA HUMANA.

Tak powerleveling zwłaszcza gdy zombi blokuje humana żeby inny zombi się do niego nie dobrał.

76561198090890807.png

Rekrut
Opublikowano

Ale ten nie blokował tylko laził za tym humanem i go nie zarażał..

PS:Zdobyłem passy od kogoś do CPT1 kto chce ;F B)

Opublikowano

Alzer generalnie jest spoko jeśli mu "nie wadzisz" :D

Podobno już ma inne konto i wbił 1LT5 ale nikt z moich starych znajomych nie chce powiedzieć nicku

nie wiem czemu o.O puszcze kontrwywiad to i tak się dowiem :D

Jakby każdego mieli banować za takie cos to 80% ludzi posiadających elite już by nie gralo ;)

A ile ja się dziennie nakikam nobów co nie wiedzą co znaczy 2LT+ ...

A ile ludzi już pisało że mnie zraportuja ... Chcecie śmiało mam innego majorka ^^

Alzer kikał tylko dlatego że brakowało mu w hoooj expa do lvl i założyl się z SLR o jakąś broń na perma że

wbije to w przeciągu 14dni ... no i do tego doprowadził że musiał powerlvlowac ^^

sygnayr.png
Opublikowano

@UP

Człowieku kto ci wbije 1LT w dzień lub dwa to jest niemożliwe chyba że miał już kiedyś założone ...

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...