Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S/Ns]CsGames.eu CoD 1001lvl FD Fast Exp

matti9410

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

REKRUTACJA NA ADMINÓW OTWARTA (ONLY STEAM !) WIEK MINIMUM 16 LAT !

Serdecznie zapraszam !

IP SERWERA: 178.19.106.67:27100

NAZWA SERWERA: CsGames.eu [CoD 1001 lvl FD FastExp]

ILOŚĆ SLOTÓW: 24

TYP SERWERA: Steam + Non Steam

Zapisz sobie IP i wbij wtedy kiedy gramy !

Nowe klasy, wygląd broni (niekture), nowe modele postaci, dzwięki z COD MW !!!!

Opublikowano

nie polecam admin ma 700lvl 1k życia i rozwala wszystkich ... nie ogarnięty ten serwer gracze mają po 600lvl to biją po 700 z granatów ,a takie 200lvl biorą im po 7 ...

Opublikowano

nexores2 biją po 700 bo maja klase premium z tą funkcją że zabija na hita z granata (1/2 szans na zabicie ) albo mają tajemnice generała a druga sprawa to co mam zrobić jak mam 600 lvl ? wziąść klase która ma 1lvl poto abyś nabił expa ? Na tym serwerze otochodzi aby początkowy gracz na początku się pomęczył a potem miał luzu troche jak bedziesz miał 250 lvl to z łatwością już zabijesz 700lvl odpowiednią klasą i dobzre rozdanymi punktami a admini niemają po 1k życia bo max hp na tym serwerze to 650 lub 750 z perkiem.

Opublikowano

nexores2 biją po 700 bo maja klase premium z tą funkcją że zabija na hita z granata (1/2 szans na zabicie ) albo mają tajemnice generała a druga sprawa to co mam zrobić jak mam 600 lvl ? wziąść klase która ma 1lvl poto abyś nabił expa ? Na tym serwerze otochodzi aby początkowy gracz na początku się pomęczył a potem miał luzu troche jak bedziesz miał 250 lvl to z łatwością już zabijesz 700lvl odpowiednią klasą i dobzre rozdanymi punktami a admini niemają po 1k życia bo max hp na tym serwerze to 650 lub 750 z perkiem.

i tak wydaje mi się ,że nie jest to sprawiedliwe ponieważ oni grali wczesniej na serwerze ...

aha co do 1lvl to nie ,ale jak byś grał z 250 to by nic ci się nie stało ... jak ja ci w głowę bije po 50 z deagle ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...