Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ExtremeCraft]FreeBuild][24/7][Dedykowany][WL Express] Zapraszamy KLIKAJ! to serwer dla ciebie i twoich kolegow!

zybeq

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Imie:Adam(brat Łukasz)

Dlaczego chcesz grać:Serwer zapowiada się dobrze dobre pluginy.Mam nadzieje że nie będzie neokidów.Lubie serwery freebuild.Jestem kreatywny lubie budować moje budowle typu blok biało-czerwony (wiem że to nie dużo ale to mi sie spodobało)

Nick:

mentor

lukas

Jak pomogłem licze na Lajka!!!
Opublikowano

Imie:przemek

Dlaczego chcesz grać:chce wypróbowac serwer .... jestem kreatywny i lubie grac z innymi :)

nick:myku

tf2.jpg

Zbieram +

Opublikowano

Imie: Dawid // nick: Hraklo

Dlaczego chcesz grać: Serwer posiada bardzo długą listę pluginów - widać, że admini postarali się i starają się cały czas. FreeBuild jest moim ulubionym typem gry na serwerach Multiplayer. Lubię też grać z innymi graczami, a nie ciągle samemu na singleplayer. (:

94964388579770023442.png

Opublikowano

Nick:Turas79PL

Dlaczego chcesz grac:Pluginy sa ciekawe , Chetnie se pogram , i zapowiada sie dobry serwer ! :D

DODANY!

Opublikowano

Nick:Turas79PL

Dlaczego chcesz grac:Pluginy sa ciekawe , Chetnie se pogram , i zapowiada sie dobry serwer ! :D

Sorry Za ten post 2 pomylilem sie

nie zwracajcie na tego uwagi!!

Opublikowano

Imię:scooby

Dlaczego chcesz zagrać: Lubie serwery typu FB ,fajne pluginy , ciekawa prezentacja

DODANY

Opublikowano

Nick:kukss

Dlaczego chcesz grac: Chce zagrac bo lubie servery typu fb. Po za tym nie mam co robic.

Opublikowano

Najlepszy server!!!! Admin jest mily :D Ogolnie atmosfera jest super :D Gracze tez sa mili i poprostu SUPER SERVER!!!!!!

Posty - 25, 50, 100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000, 1300, 1500, 2000.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...