Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SV][24/7][OSADY][DEDYK][150slotów]TheMineCraftSV

SpixXxel

Serwer premium czy non?  

141 użytkowników zagłosowało

1. 1. Serwer ma zosta? non-premium czy only-premium?

• Koniec z piratami!
      29
    • Prosze, zostaw serwer dla piratów!
      112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Każdy wasz serwer to gówno i nigdy nic wam nie wyszło. W dodatku, żadnych "epickich wpadek" u mnie nie było.

A AYT2 padł nie przez wpadkę : P

Pogódź się z tym że nie potrafisz robić serwerów.

Jak wcześniej - nie polecam. Każdy kto tam gra przekona się o nieudolności administracji.

Skoro administracja jest taka nieudolna, to dlaczego w ciągu paru sekund po tym, jak napisałem pojawił się koło mnie admin i ustawił cuboida dla osady?

Poza tym kiedy popatrzymy na chat... Jak admini mają sobie poradzić, skoro ciągle muszą odpowiadać na jakieś bezsensowne pytania.

Druga sprawa jest taka, że administracja jest nie gotowa. Na stronie servera wyraźnie widać, że poszukują KidModów.

Polecam serva, 0 lagów, dużo graczy i ta wspaniała możliwość zakładania osad;) 100% na tak!

Opublikowano

A do kiedy ta przerwa ma być? Serv off już od wczoraj wieczór...

Edit:// Poniżej... Ja już się pytałem, więc po co nabijasz posty?! Musisz czekać, bo większy spam tu nic nie da.

Opublikowano

Odświeżam. Zapraszamy na serwer!

A69JQBD.png

Lastivia s2 | Szaman Smok   |   Shatan  |  60 | CannabiS | Shinsoo | Sprzedam!

Moyes | Szaman Smok | Shatan | 75+ | Salvation | Shinsoo | Off

Opublikowano

Serwer ma zmniejszone sloty i możliwe że dojdzie WL, ponieważ gracze spamują i ogólnie nie zachowują się zbyt "kulturalnie"

PS. Jeśli serwer wam się nie podoba to nie spamcie, tylko zwolnijcie slota ...

Opublikowano

Zjebany Serw (Surv z plugami pozdro), Adm się nawet nie przejmuje nowymi graczami NIE POLECAM.. SZKODA MARNOWAĆ CZAS

7c281e74f20db27c4e64c1df2bc4615f.gifkonopia.jpgDaj lubię to jeśli pomogłem lub spodobała ci się moja odpowiedź :D

Opublikowano

Po co ci 500 slotów jak nie zapełnisz nawet 50.

"Moje gówienko"? Chyba nie wiesz o czym mówisz. Mój serwer jest ogarnięty, bez lagów i ma sprawdzoną administrację a nie kolegów z podwórka.

Niech sobie stoi, konkurencji nie robi.

Wiesz że jak ja chciałem wejść to niemogłem bo było 150 graczy!!!?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...