Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Win 7 +metek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam windows 7 profesional pro kompa xD i posiadam nastepujący bug:

Pachuje metka wszystko ok gram pierwszy raz i jest ok wyłączam metina i po kolejnym włączeniu wybieram postać i loga po 10sek. Po reinstalu jest ok przez pierwszy raz potem znowu ten bug co zrobic proszę o pomoc

Pozdrawiam

Daj minusa co ci szkodzi ^_^!!!!

Opublikowano (edytowane)

Ja tak samo mam ale z inna grą ( cs ) bo jak słyszałem od kolegi to WINDOWS 7 jest do oprogramowania do tych duperelów a nie do grania ... Oo nie wiem czy to prawda .. ale połowa gier mi nie chce wejść //

Edytowane przez POsek!

Powrót ! 26.09.11

Opublikowano

Radzę Ci zmienić na Windows 7 HomePremium lub Windows XP. Windows 7 Pro jest do pracy i biura, a w gry sobie nie pograsz.

Opublikowano

Radzę Ci zmienić na Windows 7 HomePremium lub Windows XP. Windows 7 Pro jest do pracy i biura, a w gry sobie nie pograsz.

to prawda ja mam home premium i wszystkie gry mi zajebiscie śmigają ale mój kolega ma Pro i nie chodzą mu właśnie gry w które się przez połączenie z netem ;)

242662WizKhalifa.png

Opublikowano

ja mam 7 pro i mi działa all . usun rooty i pliki pc , oraz folder hackshield . nastepnie spatchuj metka ptaszkami (URUCHOM JAKO ADMIN !! ) i powinno działać .

1314559756-U380640.png

Sygna by

BeMyLady

Metin2 x-world ! Postać + Eq ! Zobacz i kup teraz. : )

http://allegro.pl/show_item.php?item=1810853337

Zbieram 1000 minusów więc nakurwiaj

delete.png .

Opublikowano

Spróbuj ustawić zgodność aplikacji w opcjach pliku exe. No wiesz o co chodzi.

Pomogłem???

.

Jeśli tak to daj +++

Opublikowano

Jeszcze jedna sprawa a inaczej to mam 2kompa na którym Mam XP ale ten komp jest trochę słabszy (o wiele wiele słabszy kaszana xD) przy okazji też powiem że mam Netie 4mega i jak gram w gry(gram jeszcze w Dragonice) czasami tu i tu mam takiego laga po około 1-2min wejściu do gry po którym mnie loga.Zwykle resałem kompa i było ok ale teraz jest to trochę wnerwiające bo res nie pomaga i muszę włączać metina około 50razy i czasami też nie pomaga.

Dodam że używam fisza i to jeszcze bardziej mnie wnerwia i na tym i na tym gdzie mam XP to samo więc może ktoś w tym pomoże. (dla mnie to wygląda tak jak by po 2min od włączenia gry netia mi się wyłączyła na 1sek xD)

Pozdrawiam

Daj minusa co ci szkodzi ^_^!!!!

Opublikowano
dla mnie to wygląda tak jak by po 2min od włączenia gry netia mi się wyłączyła na 1sek

albo by ci sie komp z netem od nowa łączył albo by odnowił połączenie ...

albo poprostu macie sieć od neta przeciążoną i masz takie lagi itp

a co do tego win 7 to ci powiem że na chome edition działa normalnie bo sam mam

Obecny brak sygny :(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...