Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ethana[PL]Dedyk]

Ethana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O kur** sorki nie ta prezentacja ;D

@Edit tym razem do serwa ;D

Serwer Godny uwagi,jak będzie mi się nudziło to wpadne. Pozdro

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mi zadziałało z Luncherav2 wystarczy skopiować metin2client.bin gdzieś indziej i zmienić końcówkę na metin2client.exe i wklej do clienta

Opublikowano

Serwer fajny dawno nie grałem na takim

Jest jeden minus malutko graczy gra i drop ku tylko się zbiera bo nie schodzi w shopie ale serwer godny uwagi

Opublikowano

malo graczy bo strona byla off i nie mozna bylo zarejestrowac konta, teraz juz wsio OK zapraszam! naprawde super serwer, postoi dlugo, nie na kilka dni

Buns_boat.gif?

Fajnie kręcą? Daj plusek.jpg:)

Opublikowano

@UP nawet jak stronka jest ON to i tak jest tyle samo osób jeśli Administracja nic nie zrobi to padnie jak reszta dedyków

Opublikowano

Fajny serwer szkoda że prawie jak wszystkie. Dlaczego nikt nie zrobi serwera medium z dropionymi KU, egzo, bony itp ;/ Tak jak to BYŁO kiedyś na Endorianie

Opublikowano

Nie polecam serwera poświęcicie swój czas i zrobią restart kont . Porażka a mi się już poszło że tak powiem brzydko Jebac konto z truta +9 która była 1 na serwie

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...