Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Paysafecard

Rápido

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A jeśli zamówiłbym 2x po 20zł to będe mógł do doładowania za 40zl wpisać 2 kody?

Tak .

czy psc można kupić w biedronce ?

bo gdzieś słyszałem że można ale nie jestem pewien

Polecam żabkę , a jak nie to na ich stronie jest wyszukiwarka sklepów gdzie można kupić .

Opublikowano

Tak .

Polecam żabkę , a jak nie to na ich stronie jest wyszukiwarka sklepów gdzie można kupić .

niestety u mnie w żabce nie można kupić psc gość nawet nie wiedział co to jest ;/

i dla tego się pytam czy w biedronce można bo mam obok

reflink w sygnie

Opublikowano

gdzie mozna kupic? u mnie wyszukuje jakies "wymyslone" miejsca gdzie juz dawno tego nie ma (nie , nie mieszkam na zadupiu , jest to miasto , jak wyjde z domu dam 15 krokow w lewo to jestem w wawie) znajde takie cos w zabce?biedronce albo cos?

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

@up to na stronie jest uaktualniane nie w zabce nie ma na pewno w biedronce nie wiem w niektorych carrefourach w odpowiednich miejsac sa;)

rapido.png

Jeśli Ci pomogłem

proszę like

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

O Bro ! Wielkie dzięki, ponieważ zostały mi 3 kody które "wykorzystałem" ale nie w pełni, i dzięki tobie dowiedziałem się, że reszta zostaje i kupiłem sobie troszke RP :) Wielkie dzięki !

Opublikowano

Mi wyszukuje w Interze. To przy kasie mam się spytać, czy jest może karta paysafecard ?

Opublikowano

@Up

Tak, poproś o kartę PSC za daną kwotę (np. 50zł). Jeżeli nie będą wiedzieć o co chodzi, to pokaż im przykładowy paragon (masz go na 1-szej stronie).

Opublikowano

ja musze zapieprzac na kolejke do wa~wy, bo pomimo tego ze na stronie wyszukuje 12punktow, to w zadnym nie wiedza co to jest. Musisz trafic na ogarnietego sprzedawce, albo isc do vobisu

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pytanko jeśli kupie 2 karty za 20 zł to jak to zrobić żeby doładować za 40 zł xD ? i dostac ten bonus 100rp.

Opublikowano

Wszystko stąd wiem, jednakże jeżeli w Waszym mieście nie ma sklepu z PSC to można zawsze kupić na allegro, co prawda 3 złote droższe ale przynajmniej lepsze to niż metoda SMS aby kupić RP tak więc możesz to dodać.

Do wszystkich memberów forum patrzących tylko na ilość postów, nie liczy się ich ilość, a sens, przesłanie i treść.

Nakurw lajka jak możesz ;3

........./¯¯/).................(\¯¯\...........

........./¯.//...................\\.¯\..........

......../..//.........F*ck......\\..\.........

../´¯`/' /´`\..AkiMbO../´`\ '\`´¯\...

./ '/ / / /¨/¯\.............../¯\¨\ \ \ \' \..

( '( ´ ´ ¯\/'' )..............( ''/\¯ ` ` )' ).

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Dobry poradnik, jednak tak na zdrowy rozum każdy potrafi to zrobić. Ludzie są w dzisiejszych czasach zbyt leniwi i takie drobnostki stanowią dla nich problem. Mimo to wracając do tematu, lajk za poradnik i chęci.

98763533515051689628.png

Opublikowano

A nie ma moze mozliwosci zakupu PSC poprzez przelew internetowy? Bo cos tam grzebalem czytalem ale nie moglem nic znalezc na ten temat.

Place sobie przelewem w domu i dostaje kody na maila np.

Opublikowano

A nie ma moze mozliwosci zakupu PSC poprzez przelew internetowy? Bo cos tam grzebalem czytalem ale nie moglem nic znalezc na ten temat.

Place sobie przelewem w domu i dostaje kody na maila np.

Allegro. ale tam oczywiście biorą około 3 złoty drożej bo muszą mieć z tego jakiś zysk ;d a na głownej stronie paysafecard się nie da.

• 1 miesiąc temu...
  • 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Chciałbym się dowiedzieć, czy idzie kupić w kartę w nominale 30 zł? Jeżeli się nie da, to jakbym kupił 2 karty po 20 zł to jak połączyć te dwie karty przy transakcji?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

@up kup za 50zł psc i kup 1 za 40zł RP i raz za dychę.

Thx Rapido dzięki Tobie już mam Varus'a ,Lux i czekam na lepsze postacie za RP na wyprzedaży :P

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...