Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CraftLive [Dedyk]

Viger

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer ma zaledwie 2 budynki, szpital, gdzie jest spawn z regulaminem i obok budynek (wieżowiec) gdzie za dużo nic nie ma ciekawego, miasto mimo że ma wielką powierzchnię nie ma dosłownie nic. Brak jakiegokolwiek zabezpieczenia na skrzynie, co powoduje iż każdy każdemu kradnie co popadnie ze skrzyń. Działki są bardzo drogie, ponieważ do tej pory żadnego jeszcze nie stać na żadną działkę, aby można było zacząć budować swój własny dom. Druga sprawa jest taka, iż admin serwera przekupuje graczy 1000 zł na serwerze za pozytywny komentarz tutaj. Jeżeli administracja postara się o dobrych budowniczych jak i o urozmaicenie serwera z pewnością będzie to jeden z lepszych serwerów, ale jak na razie serwera nie polecam.

149208901.png

Opublikowano

Serwer ma zaledwie 2 budynki, szpital, gdzie jest spawn z regulaminem i obok budynek (wieżowiec) gdzie za dużo nic nie ma ciekawego, miasto mimo że ma wielką powierzchnię nie ma dosłownie nic. Brak jakiegokolwiek zabezpieczenia na skrzynie, co powoduje iż każdy każdemu kradnie co popadnie ze skrzyń. Działki są bardzo drogie, ponieważ do tej pory żadnego jeszcze nie stać na żadną działkę, aby można było zacząć budować swój własny dom. Druga sprawa jest taka, iż admin serwera przekupuje graczy 1000 zł na serwerze za pozytywny komentarz tutaj. Jeżeli administracja postara się o dobrych budowniczych jak i o urozmaicenie serwera z pewnością będzie to jeden z lepszych serwerów, ale jak na razie serwera nie polecam.

Masz 100% racje.

P.S gdzie mój 1k?

Cześć.

Opublikowano

Gratuluje dobrego pomysłu na serwer ładnego urzędu i hm nic poza tym musisz bardziej ukierunkować graczy (obywateli) bo latają bez sensu jak obłąkani daj ludziom na początku zajęcie stwórz rządowy skup (ale nie w urzędzie bo to dziwnie wygląda ) podziel miasto na 3 dzielnice (biedy robotników i bogaczy ) i dopiero jak się dorobią niech zakładają firmy a dobrym plusem jest to że miasto trzeba dopiero zbudować i rząd będzie robił przetargi na budowle (rynki mosty kina bloki ) życzę powodzenia

Opublikowano

ja się bardzo rozczarowałem miało być realne życie a nie samowolka są mody na samochody ale samochodów jak nie było tak niema niby jest ten budynek ale ja stałem 20 min zanim dostałem domek socjalny więc zapowiedź super (+) ale rzeczywista gra (-)

Opublikowano

Staramy sięjak mżemy ale naprawdę Cieżko jest ogarnąć takie przedsięwzięcie + cały czas serwer aktywny samochody miały być włączone ale do tego potrzebny jest klient którego kazydy musi sobie zainstalować. Dlatego wstrzymujemy sięz tym.

Po za tym mody mają bugi i naprawiamy je

Opublikowano

Serwer beznadziejny . FIrma kosztuje 150k a itemy niemaja swojej wartosci . Sprzedalem 2 staki diaxow i zarobilem 5k ;] .. gz

31588_504168146284703_1440492924_n.jpg
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Beginer widac ze naprawde dziecko z Ciebie jeżeli przedmioty kosztowały by więcej ludzi za szybko by się dorabiali a w realnym zyciu zeby zarobic na firme musisz wziasc pozyczke chyba ze masz bogatych rodzicow ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...