Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CraftLive [Dedyk]

Viger

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Server? Ogólnie na tak, potrzeba tylko czasu. Admini nie ogarniają, ale jest to tylko spowodowane naszą niecierpliwością i spamem na czacie. Za jakiś czas serwer będzie jednym z najlepszych/najlepszym w Polsce. Popatrzcie że jest nowy ;)

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Głupi server nie polecam zero ogaru od administracji Zabili mnie 8 razy w metrze zamkneli i nie reagują na moje pytania :angry: Wiec NIE Polecam

Cześć.

Opublikowano

naViger zdjął pvp w mieście.

Jest trochę luźniej, doszedł nam jeden moderator, czekamy do jutra na naszego "technika" żeby ogarnął parę komend i bugów związanych z serwerem.

Naviger spróbuje ogarnąć hero chat, jak mu sie nie uda to też technik to jutro zrobi.

Opublikowano

super serwer, miła atmosfera, admin zawsze pomaga, jest sprawiedliwy POLECAM zagrać na tym serwerze PLOECAM.pisał homix

super serwer, miła atmosfera, admin zawsze pomorze, POLECAM zagrać na tym serwerze POLECAM. pisał homix

Opublikowano

Bardzo miła atmosfera, mili admini jak najbardziej polecam !

Bardzo miła atmosfera, mili admini jak najbardziej polecam !

3RQJm.jpg

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo nie trzeba się rejestrować, nie ma whitelisty (wnioskowałem za tym żeby była ale viger chciał szybko odpalić serwer i dlatego jej nie ma, poza tym viger boi się że whitelista odstraszy).

Opublikowano

Szkoda że server na razie nie działa bo akurat dostałem pracę w administracji

Specs:

Intel Core i7 6700k 4GHz | MSI B150 Gaming M3 MSI Armor Geforce GTX 1060 6GB OC DDR5
DR4 16GB 2400 MHz HyperX Fury Black (2x8GB, CL15) | Be Quiet! Pure Power 9 600W
SSD Kingston Suv400s37|240g / Western Digital WDC 1TB
Windows 10 Pro x64

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...