Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MOD] Weapon na 10 lat

im2low

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Teraz już coraz mniej osób ma te bronie .

Admini kasują niektóre bronie wiem bo bron mi wyparowała ale bana za to nie dostałem

Opublikowano

mam takie pytanie jakie mozna kupic bronie na 1 lvlu bo zastanawiam sie czy oplaca mi sie aktywowac premke aby kupic bronie. Interesuje mnie głównie xm8 i l85a1 ale byl bym wdzieczny jak by mi ktos wypisal bronie jakie mogu kupic na 1 lvlu

Opublikowano

Ja jak podmienię te 2 pliki to przy odpalaniu warrocka wyskakuje mi błąd. Mam nadzieję,że ktoś wie o co mi chodzi i proszę o pomoc. (NAGRADZAM PLUSAMI) jeżeli ktoś nie wie o co mi chodzi to mogę napisać treść tego błędu HELP! DAJE MAX +++++++++++

Liczę na +.

www.mpcforum.pl

Jointów nie pale ale jestem pierwszy za legalem.

Daj + Jeżeli ty też tak uważasz.

Pozdro:rafixos

f6020142a3352d0650af3b8df8.png

Pasjonat
Opublikowano

Zna ktos sposob w jaki oni zmienili ceny?

Bo np kupienie czegos za dinara na 30 dni tez by było spoko

probowałem to zmienić ale nie działa

Działa tylko na te 3650 dni - wtedy nie zabiera kasy

Jakis pomysł?

Łam zasady.

ca6e13cfa8ed.gif

Opublikowano

mi działa. kupilem sobie premke na 3 dni i na moim 33 lvl i mam chyba z 15 broni . szkoda ze nie działają bronie na 8sloth, aw50f, wa2000, m60.

CZY KTOŚ MOŻE wstawić poprawną ( prawidłową )wersje tych 2 plikow items.bin i warrock?

Opublikowano

mi ten mod juz niedziala wczoraj w nocy jeszcze mialem te bronie rano wchodze i niema a mialem premke:(

Opublikowano

Siema czy ktoś mi pomoże!!! pisze 2 komentarz bo na 1 nikt nie odpowiedział .... Przy odpalaniu warrocka wyskakuje błąd help wszystko dobrze wkleiłem help help daje max +++++++++

Liczę na +.

www.mpcforum.pl

Opublikowano

Bierzesz oryginalne items.bin i warrock.exe, podmieniasz w zamian za te zmodowane, i jeśli wszystko masz już wykupione to powinno działać.

Ale ja umiem zrobić żeby mi działało normalnie ale ja bym chciał żeby mi działało z modem ... Help ...

Liczę na +.

www.mpcforum.pl

Opublikowano

Mi to działa elegenacko, ale nie mogę znaleźć moda na FAMAS Tactical, nie wiem czy to ten z zoomem czy tłumikiem, ale widziałem u nie których go, a ja na 2 modach nie mam go.

Czy zna ktoś tego scrypta?

Opublikowano

Kurcze, chce sobie kupić te bronie bo widze że dużo ludzi 50+ lvl z tym biega i z premkami ale sie boję.

Mam 10lvl i silver premium na 28dni. Kupiłbym sobie ale nie chce stracić tego silvera za 23zł.

Jaka jest szansa na bana po kupnie broni?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...