Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MOD] Weapon na 10 lat

im2low

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP

jak kupowac wszystkie bronie

i jescze jedno jak zrobic by nie craszowalo

1370219569-U201004.gif-wiem że chujowa ale to moja pierwsza sygnatura ,przynajmniej moja :D

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak, jeśli przy kupnie Ci crashuje ta broń nie działa. Działają Red scorpiony na 100 dni czyli 3650, k1 i t-bomb bo posiadam.

Bez yt

Opublikowano

a te Red scorpiony k1 i t-bomb to bez premki kupiles

ale nie craszuje mi w grze

1370219569-U201004.gif-wiem że chujowa ale to moja pierwsza sygnatura ,przynajmniej moja :D

Opublikowano

A mogę dostać bana jeśli kupiłem t bomby i je po 1 grze usunąłem ?? nie mam już skryptu wgl

@Ravnes

Nie mam już t bomb usunąłem je nic ze skryptów nie mam

Opublikowano

ale mi niechodzi o to ze jak kupie bron mi craszuje tylko w tedy gdy gram na mapie albo cos

pomoze ktos?

Opublikowano

A ja powiem co ja myślę...

Zauważcie, że G1 przez to traci pieniądze i bądź co bądź jest to niezgodne z reguliminem. Ale powiedzmy, że używa tego 3% z całej liczby zarejestrowanych graczy, z czego 30% jest cały czas aktywnych. Wyobrażacie sobie BAN 3% z 30% aktywnych graczy? Np. Mój przykład. Mam 4X lvl, premium, kilka PX. A wydałem na tą grę ile? No nie patrząc z 300-400zł... I teraz stańcie po stronie G1... Ten gracz pierwszy raz użył moda, ale przecież i tak ma premium wykupione, ostatnio kupił G1, brakło dinarów a i tak więcej by nie wydał. BAN? Nigdy w życiu ;] Po prostu usuniemy mu to z konta i będzie dobrze. Tak, jak ostatnim razem. Jeśli polecą bany będę BARDZO zdziwiony.

Co do broni - czy plik warrock.exe jest tylko po to, żeby móc wstrzyknąć "trefny" items.bin? Jeśli wszystko jest w itemsach, to zaraz zobaczę, czy da się zrobić z tym coś jeszcze ;]

Opublikowano

Zdecodowałem items.bin i nie ma tam nic nadzwyczajnego... Czyli jednak wykonywalny nam coś robi? CODER_BEST może Ty coś pomożesz?

Opublikowano

Modzik działa jak najbardziej ogarnici będą wiedzieli co mogą kupić i zostanie to im i nie dostaną bana a tak po za tym to widać jak niektórzy userzy sa ogarnięci skoro piszą macie bana może jeszcze sami raporty napiszcie

upaodl131d2.png

Moje Cheaty :

No_Menu

http://www.mpcforum.pl/topic/624388-undetected-no-menu-jacello/

http://www.mpcforum.pl/topic/622343-undetected-no-menu/

D3D:

http://www.mpcforum.pl/topic/628413-undetected-d3d-jacello-v10/

http://www.mpcforum.pl/topic/629602-undetected-d3d-jacello-v11/page__pid__4526048#entry4526048

Opublikowano

Dobra to ja powiem tak. To jest mod więc chyba dobrze że napisał. Jesteście samolubni i nie chcecie by ktoś inny to miał.? Czy co.? To forum jest właśnie od tego, tak czy siak dostaniecie za niedługo bany, więc co za różnica czy usunie czy nie...

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Im więcej osób z tym zacznie grać tym szybciej zostanie wprowadzony pach i posypią się bany...

I znów będą tematy iż ktoś dostał bana za mody i będą się żalić na forum...

1376848905-U377559.jpg

Opublikowano

Im więcej osób z tym zacznie grać tym szybciej zostanie wprowadzony pach i posypią się bany...

I znów będą tematy iż ktoś dostał bana za mody i będą się żalić na forum...

to znaczy że na przykład ty możesz sobie spokojnie grać na tym a inni "nowi" już nie?

srubidubi.gif

NA TYM KONCIE NIE HACKUJE!

Pasjonat
Opublikowano

to znaczy że na przykład ty możesz sobie spokojnie grać na tym a inni "nowi" już nie?

tzn ze jako ktos gra dluzej i jest starszy do doceni i nie bedzie przeginał

natomiast 5mln dzieci zaraz bedzie latac na jumpach z tymi broniami jak zwykle

i nie bedzie mozna sie dluzej pocieszyc bo przez nich to zamkna

Łam zasady.

ca6e13cfa8ed.gif

Opublikowano

To forum jest od hacków, botów, bugów i modów, więc koleś ma prawo umieścić tego moda!

A do tych co grają na hackach weźcie sobie zróbcie jakieś konta do hackowania, a nie będziecie sie żalić na forum że dostaliście bana na 60 poziom!

jOABuHG.png

Opublikowano

Bana możesz dostać jedynie kiedy admin ci wparuje na konto, na warrock.net. Wszystkie screeny są ODRZUCANE ! A to dlatego że można bardzo łatwo przerobić stronę kodem javascript.

klockilego.png
nick EUNE: the OSTR

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...