Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]Sztuka Przetrwania

oban19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

• Czekaj, aż wróg się zatrzyma. Strzelanie w rozpędzony czołg jest bezowocne.

W tym punkcie sie z toba nie zgodze. Pewnie ze osoby ktore nigdy nie graly arty bedzie im cieszko w kogos trafic a nawet jest to niemozliwe. Ale Doswiadczony artylerzysta moze rozwalic nawet szybko jadącego light tanka/.

Nom ja przecież kilka razy strąciłem t50-2, który popylał po polanie, ale jak strzelisz dobrze z wyprzedzeniem to jest BUM HEADSHOT xD

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

• 5 tygodni później...
  • 3 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Wlasnie pobieram Clienta i rano moge juz grac. Poradnik jak najbardziej mi sie przydal Dzieki! ;D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Zasadzka w wyburzonym domu z lufą wystawioną przez okno jest efektowna, ale mało efektywna

Rozbawił mnie ten poradnik i parę wpisów :D

Opublikowano

Chodziło mi o to, żeby poradnik czytało się przeyjemnie, a nie jak lekture szkolną :D

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Strzelanie w rozpędzony czołg jest bezowocne.

Nie zgodzę się.Wystarczy dobrze wyczuć daną artylerię,aby trafić w pędzące T-50 ;] A satysfakcja jest niesamowita.

Trzeba obserwować ile czasu leci pocisk.Gdy dojdzie się do 5/6 tieru arty,nie powinno być z takimi strzałami problemu ;]

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Według mnie strzelanie arta w taki czołg i trafienie to bardziej szczęście niż umiejętności :)

1335991896-U274919.png

Opublikowano

W taki może i tak ;]

Ale gdy dobrze wyczułem artę,to bez większych problemów strzelałem w jadące czołgi.Nie mam też problemu trafić w czołg,jeżeli widzę,że jedzie prosto i w pewnym momencie mi zniknie.Po prostu poruszam dalej celownikiem w tym samym tempie i gdy przeladuje/skupie strzelam.( Oczywiście jeżeli od znikniecia czołgu minęło więcej niż 4 sekundy to nie ma sensu strzelac :D) Strzelając tak zawsze mam nadzieję,że czołg jedzie cały czas po tej samej linii i z podobną prędkością.Bardzo mało razy się zawiodłem na takiej metodzie,bo z reguły ludzie jadą cały czas po prostej :D

(Troche chaotycznie to napisałem ale mam nadzieje,ze zrozumiecie ;] )

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

W taki może i tak ;]

Ale gdy dobrze wyczułem artę,to bez większych problemów strzelałem w jadące czołgi.Nie mam też problemu trafić w czołg,jeżeli widzę,że jedzie prosto i w pewnym momencie mi zniknie.Po prostu poruszam dalej celownikiem w tym samym tempie i gdy przeladuje/skupie strzelam.( Oczywiście jeżeli od znikniecia czołgu minęło więcej niż 4 sekundy to nie ma sensu strzelac :D) Strzelając tak zawsze mam nadzieję,że czołg jedzie cały czas po tej samej linii i z podobną prędkością.Bardzo mało razy się zawiodłem na takiej metodzie,bo z reguły ludzie jadą cały czas po prostej :D

(Troche chaotycznie to napisałem ale mam nadzieje,ze zrozumiecie ;] )

Tak samo robie, podobnie jest z kontrowaniem artylerii.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Lepiej wystawić i kontować przodem niż stanąć bokiem i modlić się by kulka nie przeszła :)

1335991896-U274919.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...