Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kaloryfer

Apsell

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale wy się zajebiście znacie na pakowaniu haha, co z tego że koleś ćwiczy na rzeźbę? Myślicie że nie ma on siły, dla porównania pewnie myślicie że zalany 120 k kloce ma więcej siły niż ten który waży 80 kg i ma zajebistą rzęźbę? Niektórzy to piszą a nawet nie wiedzą o czym. Phoenix katabolizm mięśni to ich redukcja omg Co do kaloryfera to bf na poziomie 8% i masz kaloryfer bez ćwiczeń. Jeszcze do kogoś tam w temacie tłuszczu nie spala się miejscowo. A co do pojebanych ludzi którzy zaczepiają ludzi im wisi kogo zatakują bo przeważnie chodzą w grupach

Opublikowano

Ja sam ważę 80kg. Więc mnie jakoś ta waga nie zaskakuje. Ale inaczej obróćmy sprawę.

Gdy pakujesz takie ćwiczenia, białko, kreatynę to mięśnie Ci chcą ze skóry wyjść. Ale to tylko pozór, bo nie ma w nich siły. Owszem, na krótki czas i duża wagę są ok, ale na powolną pracę to nie.

Prędzej 4t węgla wrzuci przeciętny chłop niż jakiś paker.

Gdy jeszcze miałem piec na miał to na jesień się wrzucało 4-5t. Z 1,5 godziny roboty

Głupoty pieprzysz. Kreatyne zjadasz codziennie w czerwonym mięsie. A żeby mięśnie wyłaziły ci ze skóry potrzeba lat! Dodatkowo ty mylisz pojęcia. Mówisz o wytrzymałości nie sile.

Kulturysta ma baardzo rozwinięte włókna mięsniowe typu IIa i IIb, takie osoby idą bardziej w wydolnośc anaerobową.

Poza tym to nie ma tak, że mięśnie sa stałe bądź nie. Zbudujesz to są, nie dbasz to nie ma.

kolega up@

"Phoenix katabolizm mięśni to ich redukcja omg".

Poczytaj o kataboliźmie i anaboliźmie. Bo wiedzy ci brak ;-)

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Nie jestem gruby.Waże 60 kg a wzrost 178cm ;p

Więc?

więc 10 dni to jest bardzo mało ... ćwicz regularnie przez 2 miechy i zobacz efekt :]

Opublikowano

Powiem ci tak .

W domu mam 5 kaloryferow ale w lato nie grzeja wiec po co ci teraz.

Lepiej zainwestuj w ciepla wode i sobie nogi mocz .

No albo w zimie pomysl o kaloryferze :)

/razor130: Nie śmieszne : >

xenoxik.png

Minecraft <333

Opublikowano

Dlaczego idioci mieszaja kulturystyke z strong man'em , kulturystyke z walka . Ludzie co ma bicie na ulicy z miesniami . Gdzie wy zyjecie w jakims getto ze ludzie pakuja i sie bija. Te czasy przemijaja ludzie cwicza kulturystyke dla zdrowia zeby ladnie wygladac , a nie zeby brac 200 kg na klate , ogolic leb i bic sie na ulicy.

32325.png9244.gif

17229.gif38649.jpg

15039.gif12994o.gif

Brak Polskich Znakow | Nie Hate'uj | Szanuj | Przestrzegaj

Mozesz Dac +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...