Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kaloryfer

Apsell

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka , robie a6w już 10 dni i praktycznie żadnych efktów nie widać.

Koleś na yt już po 7 dniach troszeczke widać było kaloryfer.

Wiecie może jak to przyspieszyć?;p

Opublikowano

Jak tłusty jesteś, to mięśnie ci nie wyjdą. Spal tłuszcz.

Nie jestem gruby.Waże 60 kg a wzrost 178cm ;p

Więc?

Opublikowano

A ty może zainstaluj mózg?

Stary, ale mnie zripostowałeś. Wybacz mistrzu.

hehhe, głupi temat - głupia odpowiedź. MPC to nie forum kulturystyczne.

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Joaquin Phoenix głupi jesteś widocznie nie doczytałeś Freestyle dla każdego użytkownika forum! Ciekawostki, plotki, gry i zabawy! Freerun dla graczy i programistów. Dział w którym nie musisz bać się pytać o sprawy pozaforumowe jak i ściśle z nim związane! Lepsze takie tematy niż jakieś gówna czytać a po drugie może się pytać a ty tylko posty nabijasz.

634534203295449218.png
Opublikowano

sam u siebie nie zobaczysz efektów w tak szybkim czasie.

Przyzwyczajasz sie do swojego widoku i o to tutaj chodzi.

Postepy MOZE i robisz ale proponuje robic sobie np zdjecie teraz i za tydzien moze cos zobaczysz

HBV27j.png

Opublikowano

Po chuj Ci kaloryfer? Przecież jest gorąco *.*

haha, mistrz.

pocieraj ręką serce, ogrzejesz krew, a krew ogrzeje organizm, lub spinaj mięśnie i nie potrzebujesz żadnego kaloryfera. ; )

a tak na poważnie to myśle, ze możesz mieć wiecej tłuszczu od tego, u którego było widać efekt szybciej.

jak chcesz szybki efekt to zrob a6w porządnie i do końca.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Rozwalają mnie ludzie, którzy żalą się, że nie mają ,,kaloryfera'' ;x

Na chuj Ci on? Sama rzeźba nic Ci nie da. Lepiej wyglądać gorzej, ale mieć siły sporo.

Wyjedziesz gdzieś na wakacje to na pewno znajdą się kozaki zaczepiający ludzi. Więc jak widzą kogoś z rzeźbą to do niego. A Ty nic oprócz tej rzeźby nie będziesz miał ;f Sklepią Cię i tyle. Lepiej zajmij się trenowaniem jakiejś sztuki walki. Bo jeżeli nie wyglądasz na jakiegoś kozaka, to Cię nie zaczepią. Ale w razie ataku to pierdolniesz gościa raz a porządnie i da sobie spokój.

Mój trener wcale nie wygląda na jakiegoś ,,fajtera'', ale wolałbym nie wiedzieć jak skończyłby się atak na niego ;f Chłop niepozorny, niskawy. Ale stopnie to on ma:

4 DAN Aikido Aikikai,

2 DAN Ju-jitsu,

1 DAN Aikibudo,

1 DAN Judo.

Rzeźba rzeźbą, ale najpierw naucz się walczyć ;f

Opublikowano
Mój trener wcale nie wygląda na jakiegoś ,,fajtera'', ale wolałbym nie wiedzieć jak skończyłby się atak na niego ;f Chłop niepozorny, niskawy. Ale stopnie to on ma:

A mój taki byk ubity.Kiedyś mu na giełdzie chcieli zajebać(koleś ma już 50lat) kase bo kupował samochód to kolesiowy kopnieciem wyjebał 4 zęby.3 dan kyokushin.

Co do tematu to po 10 dniach nic nie zobaczysz.Ja zrobiłem 32dni i juz sie pojawiał;] i mi sie odechciało;xa 10 dni zostało\

Jebnij se zawze przed treningiem dużo białka nieważne w jakiej postaci czy to mleko czy kilo sera :D

Chyba po

Opublikowano

Ja zrobiłem całe A6W (42 czy 43 dni jeżeli dobrze pamiętam) i brzuch przy ćwiczeniach powinien boleć po 15 dniu. Gdy boli brzuch przy ćwiczeniach to nie przestawaj tylko rób dalej, może będziesz miał zakwasy ale lepszy rezultat.

Po zrobieniu A6W mój brzuch jest twardy i coś tam widać :)

Zamierzam zrobić jeszcze raz w najbliższym czasie.

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Rozwalają mnie ludzie, którzy żalą się, że nie mają ,,kaloryfera'' ;x

Na chuj Ci on? Sama rzeźba nic Ci nie da. Lepiej wyglądać gorzej, ale mieć siły sporo.

Wyjedziesz gdzieś na wakacje to na pewno znajdą się kozaki zaczepiający ludzi. Więc jak widzą kogoś z rzeźbą to do niego. A Ty nic oprócz tej rzeźby nie będziesz miał ;f Sklepią Cię i tyle. Lepiej zajmij się trenowaniem jakiejś sztuki walki. Bo jeżeli nie wyglądasz na jakiegoś kozaka, to Cię nie zaczepią. Ale w razie ataku to pierdolniesz gościa raz a porządnie i da sobie spokój.

4 DAN Aikido Aikikai,

2 DAN Ju-jitsu,

1 DAN Aikibudo,

1 DAN Judo.

Rzeźba rzeźbą, ale najpierw naucz się walczyć ;f

[/quote/]

O to chodzi że nie wygładam na cieniasa ale dobra ;p

Opublikowano

Darh

gdybys powiedzmy byl przecietym dresem chcial bys komus zajebac z piety w oko

to wybral bys normalnie wygladajacego goscia czy tez 'wyrzezbionego slabego goscia'

jak np; ten ?

http://www.youtube.com/watch?v=PQewHJkXfXs

nie wydaje mi sie on czlowieku ile ma pary i szybkosc

samymi cwiczeniami zdzialasz 10%

poszukaj na necie co trzeba robic aby spalic cielsko z brzucha bo jak

je masz a cwiczysz tylko miesnie to one urosna ale pod tluszczem ktory

i tak je bedzie zakrywal

aby spalic cielko z brzucha musisz miec diete na ujemnym bilansie kaloryczym

robic cwiczenia typu cardio wtedy bedzie widac efekty

i tak P.S do Darh mylisz kolesia 'patyka' ktory wazy 60kg. ma sama skore i kosci

i Ty go nazywasz 'wyrzezbionym' niz z prawdziwym wyrzezbionym kolesiem

jest ten

35140398657345039854.jpg

do takiego bys podskoczyl bo ma 'tylko rzezbe i nie ma sily' ? nie

wydaje mi sie wazy 90kg.

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

Jebnij se zawze przed treningiem dużo białka nieważne w jakiej postaci czy to mleko czy kilo sera :D

I zesrać się od laktorzy.

A kolega 487xcz chyba nie widziałeś jeszcze wyrzeźbionych ludzi.

Takie tematy są śmieszne, co z tego, że ktoś waży 60kg jak jest tak zwinny i szybki iż koks nie da mu rady? Zależy z jakich pobudek co robisz. Jak chcesz być "fajterem" to kulturystyka nie jest dla takiej osoby, tylko sztuki walki.

A na Anabolizm składa się wiele, wiele czynników.

I takie tematy są śmieszne. Poczytaj trochę tematów na sfd.pl , przynajmniej nie bd. pisał tak durnych tematów.

1306263410-U198706.png

Opublikowano

I takie tematy są śmieszne. Poczytaj trochę tematów na sfd.pl , przynajmniej nie bd. pisał tak durnych tematów.

Jezeli temat jest durny to co w nim szukasz? oO Mi jak sie temat nie podoba to w nim nie odpowiadam.

@topic: Nakurwiaj caly czas kiedys wkoncu kaloryfer musi sie pojawic.

Opublikowano

Jezeli temat jest durny to co w nim szukasz? oO Mi jak sie temat nie podoba to w nim nie odpowiadam.

@topic: Nakurwiaj caly czas kiedys wkoncu kaloryfer musi sie pojawic.

Bo lubię się pośmiać i ukazać czyjąś głupotę jednocześnie nakierowując go gdzie ma się udać.

1306263410-U198706.png

Opublikowano

Ćwicz dalej. Nie musisz mieć kaloryfera żeby być silny. Np mój kolega taki niepozorny cały a jak się na mnie wkurzył to podniósł mnie i rzucił o ziemię z z całej siły i zaczął okładać pięściami. No chyba że chcesz po prostu dobrze wyglądać. Ćwicz dalej jedz mniej i przy okazji np biegaj jeździj na rowerze

Opublikowano

Kurwa. 10 dni i sie dziwisz ze efektów nie masz...

Przecież to morza w kroplu wody jest. Musisz zrobić conajmnniej 2 razy a6w zeby mieć jakiś tam kaloryferek. Z dietą ofc.

A ten koleś co mu po 7 dniach 'coś' widac było to albo kitoował albo jechał na roket fjuelu.

63989389769756300986.png

Opublikowano

Darh

gdybys powiedzmy byl przecietym dresem chcial bys komus zajebac z piety w oko

to wybral bys normalnie wygladajacego goscia czy tez 'wyrzezbionego slabego goscia'

jak np; ten ?

http://www.youtube.com/watch?v=PQewHJkXfXs

nie wydaje mi sie on czlowieku ile ma pary i szybkosc

samymi cwiczeniami zdzialasz 10%

poszukaj na necie co trzeba robic aby spalic cielsko z brzucha bo jak

je masz a cwiczysz tylko miesnie to one urosna ale pod tluszczem ktory

i tak je bedzie zakrywal

aby spalic cielko z brzucha musisz miec diete na ujemnym bilansie kaloryczym

robic cwiczenia typu cardio wtedy bedzie widac efekty

i tak P.S do Darh mylisz kolesia 'patyka' ktory wazy 60kg. ma sama skore i kosci

i Ty go nazywasz 'wyrzezbionym' niz z prawdziwym wyrzezbionym kolesiem

jest ten

35140398657345039854.jpg

do takiego bys podskoczyl bo ma 'tylko rzezbe i nie ma sily' ? nie

wydaje mi sie wazy 90kg.

Ja sam ważę 80kg. Więc mnie jakoś ta waga nie zaskakuje. Ale inaczej obróćmy sprawę.

Gdy pakujesz takie ćwiczenia, białko, kreatynę to mięśnie Ci chcą ze skóry wyjść. Ale to tylko pozór, bo nie ma w nich siły. Owszem, na krótki czas i duża wagę są ok, ale na powolną pracę to nie.

Prędzej 4t węgla wrzuci przeciętny chłop niż jakiś paker.

Gdy jeszcze miałem piec na miał to na jesień się wrzucało 4-5t. Z 1,5 godziny roboty

Opublikowano

35140398657345039854.jpg

O mój boze co za ponton, odradzam takiej sylwetki, chyba , że budowa ciała idzie w parze z siłą, a na zdjęciu jest ponton.

Troche siły to on ma, ale widać ze pakował tylko na wygląd.

63989389769756300986.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...