Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TOTALNY ODJAZD! DEDYK 40 SLOTÓW BEZ PLUGINÓW!

Edek Skarpeta

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 106
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serwer nawet nawet ale brakuje rejestracji kont tzn jest ale jakas slaba bo inni gracze moga wchodzic na nie swoje nicki..... wiem ze jest bukkit chociaz pisze ze niema.. wiec prosil bym admina o dodanie plugina AuthMe (lub cos podobnego) z gory thx

Opublikowano

Dodaj: EmoTikonka :D

Kiedyś będzie tu zajebisty obrazek ... Ale to Kiedyś :P

Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.
— Mark Twain

Opublikowano

ADMINIE PROSZE CIE O POMOC :angry: !!! Chodzilem soebie z Echo aby zalozyc osade i wtedy on zaczol sie bawic zapalniczka. Podpalil mnie przypadkowo a mialem malo zycia wiec deadlem. Teples mnie do niego ale on mi nie dal moich najlepszych rzeczy wiec mu caly czas pisalem zeby oddal a on nic. Wiec ja go walem 2 razy reko a on mial diamentowa zbroje i go zabilem 0_o. Czekalem na niego i prosilem ciebie abys go tepną az wkoncu itemy znikly i wlasciciele posesji na jakiej bylismy nas zabili. Czy mozesz mnie (Whacik) Oddac moje itemy? PLS Bardzo sie nad nimi meczylem a tu taki glupi przypadek. :unsure: Mialem przy sobie:

-55 diamentow

-diamentowy kilof

-zelazny topor

-zelazna lopate

-zelazny miecz

-okolo 35 zelaza

-pelna zelazna zboroje

-60 zboza i 30 seedow

-40 trzciny cukrowej

-8 ciastek (z Eventu)

-a reszta to wiele stackow cobbla

-50 wegla

-10 pochodni

To tyle :)

Nie wiem co mial przy sobie Echo ale tez fajne rzeczy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...