Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

14 listopada

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Jak co roku, 11 listopada nacjonaliści i neofaszyści z różnych organizacji planują przemarsz ulicami Warszawy. Nie chcemy, by zwolennicy ksenofobicznych i rasistowskich ideologii, którzy z dumą odwołują się do przedwojennych organizacji o jawnie faszystowskich sympatiach, znowu przeszli przez stolicę. Pomni wcześniejszych doświadczeń uważamy, że rosnącemu w siłę ruchowi narodowemu trzeba się przeciwstawić. Od dwóch lat próbujemy ich marsz zablokować. Zatrzymamy go tylko wtedy, gdy będzie nas dużo.

Wszystkich zainteresowanych zapraszam na strone

http://www.11listopada.org/

Dorzuce jeszcze dobry kawałek o tej tematyce :

http://www.youtube.com/watch?v=FLjCvNHXjhU&feature=feedu

Edytowane przez matys17th
Opublikowano

hehe ja również mam daleko do warszawy ale to w sumie dobrze nie lubię przebywać w miastach :D marsz pedałów :D a kto stoi na czele ? pewnie Jusin Biber :O

1314290313u250359.jpg1314296225-U262310.png

Naruto Opening 8 ... To coś dla czego warto żyć ;D...

Opublikowano

@ Macieq jak jestes taki cwany to powiedz mu to w twarz dostalbys po ryju a co to tematu to sadze ze niedlugo dokonaja oni obalenia rzadu tusk i inni nie beda bezpieczni oczywiscie jestem z nimi ONR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Zaraz zlecą się tu kurwa znawcy 12 letni, więc mam lepszy pomysł:

Kto jest za wypierdoleniem tego tematu do Kosza ?

Opublikowano (edytowane)

Prosiłbym o nie usuwanie tematu , ludzie powini wiedziec co sie dzieje w kraju i stac na strazy tego zeby szuje tego typu nie mogły miec swoich marszów przez stolice gdzie propaguja przemoc i swoje nazistowskie hasła .

Zapraszam wszystkich do wypowiedzenia swojego zdania w temacie , nie mogłem znalzc działa typu offtop , wiec jesli umiesciłem go w złym mscu to prosze o przeniesienie ...

Edytowane przez matys17th