Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(PYTANIE)TICKET

YEpsilionY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Co mam odpisać na ticketa jak wysłali mi to:

Greetings xxxxx,

Thank you for contacting the War Rock Customer Support Team! We appreciate you taking the time to contact us.

We are aware of the issue with players not receiving the promo codes from the Promotion. Upon investigation, it appears that you are qualified to receive 2 promo codes for the purchases made. Unfortunately, we are unable to add promo codes into your account. However, please choose your weapon from the following list and we will be able to add it into your account inventory:

XM8 - 30 days

CX4 Storm - 30 days

Kamakazi - 30 days

AW50F - 7 days

Javelin - 30 days

If you are unhappy with the above mentioned weapons, you also have an option of choosing 10,000 dinars for each promo code you qualify for.

We sincerely apologize for any inconvenience this may have caused and appreciate your patience and understanding. Should you require any further assistance, please feel free to submit another ticket and we will be happy to assist you. Thank you again for contacting us. We hope you continue to enjoy your experience in War Rock!

Byłbym wdzięczny o wzór daje 5 i + :)

Opublikowano (edytowane)

Myślę, że

To jest ukryta treść, proszę

albo poprostu

czy tam cx4storm lub co chcesz :D

Możesz również wybrać 10.000 tysięcy dinarów, sposobem:

Edytowane przez TheProcekAMD

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

a to mozesz (chyba) jedna rzecz!!??

jesli 2 to przpraszam

Validating | Members | WarRock Helper | Pro User | Postmaker | MPC WarRock Team|

Opublikowano

@UP nie przeczytałeś tego e-maila on może 2

@TOP tak jak napisałeś może być

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...