Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak zagrać w NosTaleSE v2

Krael:)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[TuT] Jak zagrać w NosTaleSE v2

1. Wchodzimy na stronę: http://www.proxifier...xifierSetup.exe i pobieramy.

2. Po pobraniu uruchamiamy Proxifier i klikamy na szarą ikonkę w prawym górnym rogu.

3. Teraz na górze koło napisu ''File'' klikamy w komputer z tak jakby notesem.

4. Teraz zaczyna się cała zabawa czyli IP

5. Wchodzimy na stronę: http://hidemyass.com/proxy-list/ i szukamy Koreanśkiego IP

UWAGA:

Przy szukaniu Koreanśkiego IP musi być HTTPS!

Po znalezieniu IP klikamy w opcję ''Add...'' teraz w adres wpisujemy IP a w port wpisujemy port. Zaznaczamy też opcję HTTPS. Po dodaniu klikamy OK i w zakładce Proxy Servers wyświetli nam się IP. Klikamy OK, uruchamiamy NosTaleSE i gramy!

Opcja 1:

Masz problemy z grą?

Na przykład: Lagi

Odp: To zależy od IP. Niektóre mają słabe łączenie i tak dalej. Ja używam takiego IP: 220.88.76.197

Port: 808

Typ: HTTPS

I jestem z niego zadowolony.

Opcja 2:

Nie mogę kliknąć 'Start' przy uruchamianiu gry ponieważ IP nie wczytuje strony...

Odp: Jest na to sposób. Wystarczy że najpierw zamkniesz program Proxifier potem uruchomisz NosTaleSE (nie klikając w przycisk 'Start') i włączysz Proxifier z zmienionym IP. Teraz możesz grać w NosTaleSE!

Opcja 3:

Jak się loguję to gra się zacina i nie mogę wpisać loginu,hasła itp.

Odp: Próbuj aż do skutku! Nie zniechęcaj się ponieważ stracisz mnóstwo zabawy. Ja musiałem się szczerze powiem męczyć z jakieś 2 min ponieważ raz przy wybieraniu serwera mnie wywaliło i tak dalej.

@@@

Wiecie co? walić te głupie kombinacje

lol 

bo i tak mi psują całego TuT'a... najwyżej dostane 7000% ostrzeżenia ale nic na to nie poradzę.

Chodzi mi o code...

ntPNG_xhxqsrh.PNG

Opublikowano

Myśl logicznie, zamiast 2 postów masz jeden poradnik i nikt nie będzie musiał go szukać jak v1/v2 się zgubi a mu będzie potrzebne.W dodatku "v1+v2" warto podpiąć a to ? ... Szkoda słów.

Poradnik dobry, pomysł na wykonanie też.Tylko że mnie strasznie lagujeeee... :/

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Opublikowano

Powiem Krótko Poradnik Dobry 10/10 i Ukradłeś Moje IP xD.!

Nie wiem czy ukradłem bo sam je znalazłem. Po za tym nie ma żadnego ''Copyrights'' ;]

Myśl logicznie, zamiast 2 postów masz jeden poradnik i nikt nie będzie musiał go szukać jak v1/v2 się zgubi a mu będzie potrzebne.W dodatku "v1+v2" warto podpiąć a to ? ... Szkoda słów.

Poradnik dobry, pomysł na wykonanie też.Tylko że mnie strasznie lagujeeee... :/

Mnie nie laguje, nie wiem jak ci pomóc ;/

co jest nowego w tym v1 v2

V1 - Używasz innego programu lecz na nim nie ma żadnych lagów, ale możesz grać tylko 60minut dziennie na jedno IP.

V2 - Używasz innego programu lecz na nim są lagi, ale możesz grać 24/7h.

Damina w v1 jest inny sposób ale gorszy a w v2 jest lepszy i natomiast wszyscy go używają

Tak.

mozecie juz go sypac lajkami

bardzo przydatny tut lajk

Nie wymagam dodania do fajnych. Jeżeli ktoś dał to chciał ;].

Krael:) a adrian4546 pozwolił ci o tym tuta napisać , bo może sam chciał :) ??

Mam prawo. Wiedziałem o tym sposobie wcześniej ale mniejsza z tym: kto pierwszy ten lepszy! :D.

Do wszystkich:

Zrobić v1+v2 ? ;].

ntPNG_xhxqsrh.PNG

Opublikowano

przynajmniej mógłbyś napisać, ze ten sposób jest ode mnie... i nie napisałeś najważniejszego - po zalogowaniu należy odczekać z 10sec i można wyłączyć program i wtedy nie laguje...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...