Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Krenos[PL][Dedyk]

Aminus

Kilka Pytan  

115 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz?

• Tak
      73
    • Nie
      42
  2. 2. Podoba Ci sie serwer?

• Tak
      76
    • Nie
      39
  3. 3. Chcesz Kolejny serwer 4Fun?

• Tak
      56
    • Nie
      59

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A start będzie do zero ? Nie będzie tego co wczoraj ? Bo czytałem ,że różne rzeczy u npc były za 0 yang. To jak od zera ? Aha i jakieś update trzeba do tego clienta bo mam i patcher nie działa . z góry dziękuje za odp.

Opublikowano

A start będzie do zero ? Nie będzie tego co wczoraj ? Bo czytałem ,że różne rzeczy u npc były za 0 yang. To jak od zera ? Aha i jakieś update trzeba do tego clienta bo mam i patcher nie działa . z góry dziękuje za odp.

Tak wszystko będzie od nowa, Dzis o prawdopodobnie 18 (chociaż miało byc 12-16) :/ będzie start. To co bylo wczoraj mozesz potraktować jakos bete ( Tak pisal Admin )

Client pewnie narazie nie dziala bo serwer jest wylaczony. A patcher cos slyszalem ze trzeba wrzucic do jakiegos clienta innego serwa bo na metku Pl podobno nie dziala .

PS. MAM NADZIEJE ZE JUZ DATY STARTU NIE BĘDZIECIE PRZEKLADAC BO NIE KAZDY MOZE GRAC W NOCY ... 18 TO JUZ WYSTARCZAJACA GODZINA.

Opublikowano

Jako bete?Ciekawe w jednym poscie pisza ze byl atak hackerski a teraz ze beta niech sie zastanowia i powiedza prawde gracza jak bylo naprawde a nie zwalac na bete^^

98422928869820234240.jpg

Opublikowano

Jako bete?Ciekawe w jednym poscie pisza ze byl atak hackerski a teraz ze beta niech sie zastanowia i powiedza prawde gracza jak bylo naprawde a nie zwalac na bete^^

Czlowieku az tak malo kumaty jestes ?? Byl atak ... On nie napisal ze tamto to byla beta tylko zebysmy to potraktowali jako bete a dzis wystartuje serwer od nowa..

Opublikowano

o boze gosciu , ale tak sie zlozylo ze atak byl i bedzie res , wiec to jakby byla beta a ty masz jakis problem , jak niechcesz grac nikt cie tu nietrzyma

sygn1.png
Opublikowano

Kazdy serwer pisze ze ma dobre zabezpieczenia np. kaldar padl po paru dossach? a pisali ze maja takie zabezpieczenia ze nikt ich nie ruszy^^ niech pozmieniaja ip porty itp. bo ostatnio to tylko ip wkleilem do kamera i dzialalo:D

98422928869820234240.jpg

Opublikowano

jedna rzecz mnie rozbawila napisane jest :

Mamy taką samą liczbę:

Mieczy(dla każdej klasy);

Mieczy(Tylko dla sury);

Noży;

Dwuręki;

Łuków;

Dzwonów;

Wachlarzy;

wiec żadna klasa nie jest u nas poszkodowana.

Ta tylko ze szamani maja 5 wachlarzy , a inne klasy maja po 9 rodzai broni , sami sobie zaprzeczaja

sygn1.png
Opublikowano

Chętnie bym zagrała:) Ale patcher wogole nie dziala a klienta nie pobiore przed testem;p

Może zrobiłby ktoś serverinfo.py ja sobie wbije na 10min i sprawdze czy opłaca sie:) Jeżeli tak to zassam klienta;]

th_24948_sygnatura_dupa_122_1097lo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...