Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[new Priv]sun World

™xChefx™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

serwery nadal offline :( Ale na elite....... Gadaja ze ma euro wejsc <oby nie >Jak tam wejdze euro to cala cholota sie na sunsro przezuci. Ale jest nadzieja ze po upade rejestracia zostanie cloused na Amen

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

• Odpowiedzi 264
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeden koleś napisał, że po wgraniu update znaleźli Bug'i. I nie wiadomo ile naprawa potrwa...(Koleś wydaje się wiarygodny, on był jednych z pierwszych który pisał o update który miał być w środę, i tak się stało.Napisał też że naprawa potrwa prawdopodobnie do niedzieli.

Opublikowano

no i pupa jutro jade na obuz i chcialem jeszcze na sunword popyka a popykam dopiero za 2tygodnie i pewnie serery bende takie jak w Isro

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

we ten server sunSRO to jeden wielki shit, lagi sa takei ze az zal, zaznaczam moba to po 5 sec, pojawia mi sie jego pasek hp, ZAL

Opublikowano

ALL KONTA wydane

ps .mogli by sie pospieszyc xD moj nukerek juz czeka na new skille :D i nuki and liony xD

MV C++ 2008 Express Edition [||||||||||]===>cale 20 % xD

Assembly languages [||||||||||]==>0% narazie ^^

67414904.png

vs1.png

winxp.gif

xfiree.png

sa80l85a2.jpg

356443.jpg

SZUKAM TAXERA NA ODIN ONGI :p PM TO ME PLS

Opublikowano
we ten server sunSRO to jeden wielki shit, lagi sa takei ze az zal, zaznaczam moba to po 5 sec, pojawia mi sie jego pasek hp, ZAL

jak sie shit a nie komputer to tak jest ja ma 2.0Procka 512Ramu i daje rade 2 sunSroc na Hihgt Dedal bez lag

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Nie martwcie sie niedlugo otworzą .

ht tp://i26.tinypic.com/vo7hpy.jpg to jest potwierdzienie że bedą skile do 100.

Opublikowano
jak sie shit a nie komputer to tak jest ja ma 2.0Procka 512Ramu i daje rade 2 sunSroc na Hihgt Dedal bez lag

Jesli mi udowodnisz ze na 512 ramu na hig detalach odpalasz 2 silki kupuje ci nowego kompa

@TOPIC

ptanko czy jak mam na clientlessie(sbot) odpalone x silkow to moge wlaczyc do tego sunwroda czy przelaczyc urzytkownika i na 2 koncie grac?

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano

ma ktos konto na zbyciu? bo caly czas rejestracja zamknieta ;/ Dam 5*

ISRO:

Nick: Lily_Rose

Lvl: 79

Build: Pure int Nuker s/s: fire/light/cold (reskill fire-->bicheon)

Farm mode: 3/200k sp (gap -6)

---------------------------------------------------------

Nick: Grosz

Lvl: 59

Build: Pure str Bowman: pacheon/fire/light

Farm mode: 16.2/160k sp (gap -6)

6082.png

29305.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...