Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[new Priv]sun World

™xChefx™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O lol . Człowieku najpierw się zastanów co Ty piszesz. Nie umiesz angielskiego to nie rób zamętu. Solo chodziło o to że będzie serwer na nowej maszynie tylko nie wiadomo do konca o co chodzi. A tez nie jest informacja pewna na 100% bo Gm nie ogłosił nic takiego. Pozdro.

• Odpowiedzi 264
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A dodatkowo Solo to jest Maya która została hacknieta i zostało temu graczowi zabrane wszystkie silki. Cała postać została okradziona. Dlatego pozdrawiam :D

Opublikowano

wy tez macie na sun world zamiast napisu np. earth ghoust --> ????<--- to?

i itemach też ????? a jak niemacie to poda mi ktos media? bo mam media z tego tematu ale mam duzo tych ???? :D

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber (BIMBER) stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz tak j

ak ja do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój profil xD

Zbieram Minusy ;)

Opublikowano

Założyłem dzisiaj konto, ale nie mam skąd pobrać klijetna, może ktoś podać linka?

Od chinoli to mi idzie ponad 15 godzin

Opublikowano

Mam prośbę chciał bym sobie zagrać na sun... ale nigdzie nie moge znajść linku do reg... bardzo bym prosił do wrzucenie linku do rega na sun.Z góry dzieki(a jeśli ktoś ma zbedne konto to bardzo bym prosil zeby wysłał mi pasy na pw)

Opublikowano
pytanie poza tematem jest coś "jak autograb" co podnosi co zaznacze np. elki, soxy itp ?

podnosi Wszytkie rzeczy które leżą wokół Ciebie.

Opublikowano

ROBIĆ KONTA!!!!!!!!!111

MV C++ 2008 Express Edition [||||||||||]===>cale 20 % xD

Assembly languages [||||||||||]==>0% narazie ^^

67414904.png

vs1.png

winxp.gif

xfiree.png

sa80l85a2.jpg

356443.jpg

SZUKAM TAXERA NA ODIN ONGI :p PM TO ME PLS

Opublikowano

No i po jaką cholerę wy to piszecie?? wiesz co teraz się robi z serverem??? laguje w ch**j bo tacy jak ty rozpowiadają na froach i polaczki wbijają wraz z turasami i gra się jak gra czyli prawie grac się nie da!!! Każdy który, naprawdę chciałby grać na sun worldzie pofatygowałby się o sprawdzenie stanu rega...

Następnym razem pomyśl zanim palniesz głupstwo...

t9ebnykek83djirp2au1yv2nl9.gif

17567_20_12_08_8_28_26.png

20314.gif

..As I stared down into the cold depths of blindness...
...In solitude..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...