Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zazdrość dzisiejszym moderatorom.

Diosminex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
PS: ja mam 12 lat i jakoś żyje.

widzę

Szkoda tylko, że Ty jesteś tak głupi i na każdym kroku mnie obrażasz. Tak więc możesz już wypierdalać. Chcesz być fajny, i każdego do mnie zniechęcić, ale Ci nie wychodzi.

Czy ja wiem... mnie przekonał.

@topic

Nie no.. w dupie to mam.. nawet jak Mateq dostanie adma.

; )

Opublikowano

Ziomus, nikt Ci normalny nie powie ze jestes typowym dzieckiem.. Bo jezeli ktos chce dobrze dla dzialu to okej. Ale ja cie nigdy, nigdy, nigdy .. Nie widzialem abys kurcze hejtowal kogos jak

modka dostal... A tu przyjdzie taka Zosia, Zbyszek czy huj wie kto i zaraz wpada z kwestia: "99 postow w dziale i mod" A znam takiego kolesia ktory hejtowal ziomka ze ma 99 postow

w dziale i modek, ale on tam juz kida mial rok temu.

sama prawda ;] wgl. żeby złożyć podanie na kida to udzielać się bardzo często dużo na temat nie spamować w danym dziale ...

Opublikowano

Mnie boli to, że typa zna tylko dział metina, a mimo to dostaje globala, zawsze uważałem, że globala powinno kojarzyć całe forum, powinien się wyróżniać czymś ze wszystkich moderatorów, a nie kurwa "więcej akcji - większe szanse na globala". No przepraszam bardzo, ale dla mnie ważniejsze jest czy ktoś ma dystans do tego forum, jego userów, samego siebie, ma swoje zdanie, ciekawy charakter i umie postawić na swoim. Global to nie ma być kolejna pipa, która nie potrafi na własną rękę zrobić niczego innego oprócz wykonania raportów. Ktoś z pazurem, ktoś kto ma to coś, ktoś kto umie się dogadać z każdym, jest obrotny, wszystko załatwi, wszędzie ma znajomości. Jak patrzę na tych globali, to widzę zwykłe roboty, które wykonują raporty i nic poza tym. Nie o to chodzi. Przykro mi.

Opublikowano

Pietrek zapierdalał i słusznie dostał tego global moderatora.

Lepszej osoby nie ma na te stanowisko na dzień dzisiejszy.

g0Tef.jpg

Opublikowano

przesadzacie. okey czymś musiał zapracować żeby dostać posade. ale ja nie trawie PoweRade ;x niestety stary skoro to czytasz to wiedz o tym. co o tobie myślę. przeginasz troche. masz 13 lat nic do wieku nie mam ale do zachowania. przed awansem na kid moda byłeś ok a teraz czujesz się lepszy. Słuchaj jest new temat. ma dopiero 2 min a tylko ty się wypowiesz i juz zamykasz. stary ogar. peace ;d

Combat 18.

Opublikowano

Tu nie chodzi o to żeby zapierdalać jak głupi, tylko się wyróżniać i mieć to coś. Niestety, teraz nawet administracja tego nie rozumie, bo przecież łatwiej popatrzeć kto ma więcej akcji.

Opublikowano

Ludzie, którzy czepiają się metina to debile. Idiotyczne neosy przecież nie zostaną modami... nie wiem co macie do metka ale dajcie sobie spokój z hejtowaniem bo nie każdy gracz w metka to pojebany gowniarz. To że wasi koledzy tacy są nie znaczy ze wszyscy. Ja osobiście nic do modów nie mam. Do metina też, bo gra fajna. To że gra w nią wiele dzieci nie znających umiaru nie znaczy że każdy gracz to debil. Odwalcie się bo lepsi nie jesteście. Hejtery pierdolone. Takie krytykowanie to większe debilstwo niż granie w nie wiem jak głupią grę.

Sorry za wulgi i wgl. ale nie mogę już wytrzymać. Wyraziłem swoje zdanie.

Enjoy.

Opublikowano

iRokushou, N1ghtmare (Kolejny przykład zapierdalacza. Ma moda chyba 2 lata i nawet swoje haxy robił (robi?)), wilku93

3 osoby, które by się o wiele bardziej nadawały. Prawdopodobnie więcej by się znalazło, ale 4/5 modów tutaj nie znam.

Opublikowano

Ludzie, którzy czepiają się metina to debile. Idiotyczne neosy przecież nie zostaną modami... nie wiem co macie do metka ale dajcie sobie spokój z hejtowaniem bo nie każdy gracz w metka to pojebany gowniarz. To że wasi koledzy tacy są nie znaczy ze wszyscy. Ja osobiście nic do modów nie mam. Do metina też, bo gra fajna. To że gra w nią wiele dzieci nie znających umiaru nie znaczy że każdy gracz to debil. Odwalcie się bo lepsi nie jesteście. Hejtery pierdolone. Takie krytykowanie to większe debilstwo niż granie w nie wiem jak głupią grę.

Sorry za wulgi i wgl. ale nie mogę już wytrzymać. Wyraziłem swoje zdanie.

Enjoy.

Dla tego pana bana poprosze za nazwanie mnie debilem i hejterem pierdolonym.

Opublikowano

nie rozumiem po co toczycie takie dyskusje. i tak nic się nie zmieni i będzie dalej tak jak było.

@ Tadeusz Drozda

je, +

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...