Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zazdrość dzisiejszym moderatorom.

Diosminex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Postanowiłem zrobić ten temat aby hejterzy którzy tak nie lubią jak jakiś moderator awansuje mogli się w końcu kurwa wypowiedzieć do cholery dla czego.

Nurtuje mnie to pytanie odkąd tu przybyłem, jak Piotrek dostał global moderatora to zaraz koleś wjechał z kwestią "Weźcie kogoś z poza metina"

Ale przecież kurwa on pracował a ty ziomuś przykładowo się opierdalałeś.. Moim zdaniem np Ventos zajebiście pracuje i równie dobrze

może go dostać, a taki użytkownik przykładowo DoraN ogarnie dział GTA, później weźmie sobie przykładowo tam Medal of Honor

i jeszcze coś i również ma szansę na awans, a wy sracie się bo sami nie możecie wypowiadać się w aplikacjach i w ogóle? Sam jak miałem 14 lat to

za wszelką cenę chciałem być tutaj moderatorem dla kolorku, dla przyjmowania ludzi do teamu i dla rangi, ale mi się w końcu to znudziło

bo po huj mam napierdalać o jednym i tym samym, skoro sam mogę coś zrobić w dziale i przy okazji zrobić to dobrze?

Taka moja kwestia, jestem ciekawy co mają inni do powiedzenia na temat osób które za wszelką cenę chcą być modkami.

OndteAw.png

Opublikowano

Jak dla mnie to poprostu dzieci co chcą być ( w ich języku zacytuje ) "OMFGG jeStEm PRololol moge se kiknonc tego flajera bo mnje pokonau w poiedynku !!!111oneone " ... Jeżeli każdy by mógł być moderatorem to forum by nie istniało, na to trzeba zasłużyć a oni myślą że złożą podanie na kida i po 1 sek zostaną dodani, po 2 dostaną moda a za 1 dzień globa.

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

Najgorsze u mnie bylo kiedys czekanie az kurwa dostane tego kida, a teraz to wiesz.. Mi to w te czy wewte czy ktos mi da plusa, czy minusa, czy neutrala czy dupala.. Normalnie

gowienko mnie to obchodzi, bez obrazy.

Ale jak dzieci ktore maja po 11-12-13 lat takie neoski co zakladaja podania .. dorosna do 16, to zrozumieja ...

I nie obrazam modkow z tym wiekiem, jezeli maja moda to sa na tyle dorosli zeby pelnic ta funkcje.

OndteAw.png

Opublikowano
jak Piotrek dostał global moderatora to zaraz koleś wjechał z kwestią "Weźcie kogoś z poza metina"

No coz koles tak mogl powiedziec bo wiekszosc ludzi z metina to dzieci. Sam bym chcial miec kidmoda danego dzialu (NosTale) no ale chce tylko dlatego bo mysle ze to i to mogl bym zrobic lepiej dla tego forum i tyle. Moim Zdaniem tak : 70% ludzi na tym forum ktorzy chca zostac kidmodem to ludzie ktorzy robia to tylko dla szpanu (sa tacy niestety..) a reszta to ci ktorzy chca lepiej dla tego forum

Wiem ze tera twierdzicie ze typowe dziecko sie wypowiedzialo i macia racje ba mam te 13 lat i gowno mnie to obchdzi co o tym myslicie

­

Opublikowano

Najgorsze u mnie bylo kiedys czekanie az kurwa dostane tego kida, a teraz to wiesz.. Mi to w te czy wewte czy ktos mi da plusa, czy minusa, czy neutrala czy dupala.. Normalnie

Ale jak dzieci ktore maja po 11-12-13 lat takie neoski co zakladaja podania .. dorosna do 16, to zrozumieja ...

I nie obrazam modkow z tym wiekiem, jezeli maja moda to sa na tyle dorosli zeby pelnic ta funkcje.

Masz racje, czasem znajdzie sie normalny, ale to już pomału rzadkość

PS: ja mam 12 lat i jakoś żyje.

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

No coz koles tak mogl powiedziec bo wiekszosc ludzi z metina to dzieci. Sam bym chcial miec kidmoda danego dzialu (NosTale) no ale chce tylko dlatego bo mysle ze to i to mogl bym zrobic lepiej dla tego forum i tyle. Moim Zdaniem tak : 70% ludzi na tym forum ktorzy chca zostac kidmodem to ludzie ktorzy robia to tylko dla szpanu (sa tacy niestety..) a reszta to ci ktorzy chca lepiej dla tego forumWiem ze tera twierdzicie ze typowe dziecko sie wypowiedzialo i macia racje ba mam te 13 lat i gowno mnie to obchdzi co o tym myslicie

Ziomus, nikt Ci normalny nie powie ze jestes typowym dzieckiem.. Bo jezeli ktos chce dobrze dla dzialu to okej. Ale ja cie nigdy, nigdy, nigdy .. Nie widzialem abys kurcze hejtowal kogos jak

modka dostal... A tu przyjdzie taka Zosia, Zbyszek czy huj wie kto i zaraz wpada z kwestia: "99 postow w dziale i mod" A znam takiego kolesia ktory hejtowal ziomka ze ma 99 postow

w dziale i modek, ale on tam juz kida mial rok temu.

OndteAw.png

Opublikowano

Kurwa.

Co Wy macie z tym Metinem ?

Może są i dzieci, ale są i ludzie, przy których możecie się obsrać.

Zazdrościcie, bo się rozwijamy ?

Zazdrościcie, bo 4/5 topki jest z Metina ?

Ogarnijcie się ludzie

1314471493-U382249.png

Opublikowano

Kurwa.

Co Wy macie z tym Metinem ?

Może są i dzieci, ale są i ludzie, przy których możecie się obsrać.

Zazdrościcie, bo się rozwijamy ?

Zazdrościcie, bo 4/5 topki jest z Metina ?

Ogarnijcie się ludzie

4/5 topki jest z metina z czego 1/2 to "ludzie" w wieku 8-12 lat

poprostu ja tak twierdze

­

Opublikowano

Idź się pożalić do mamusi a nie jakieś durne tematy zakładasz. Jak Ci się nie podoba, że ktoś na moda/gm wjeżdża to pogadaj z nim na pw. Ja pierdole.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Cześć, jestem jedną z hejtujących osób. Na forum byłem 2 razy (?) moderatorem i uważam, że nie trzeba się bardzo męczyć żeby dostać awans. Jakbym się postarał i miał jakiś powód to pewnie bym siedział na najwyższej randze (OHOHOHOHOHO CO ZA SKROMNOŚĆ). Dlaczego hejtuję nowych moderatorów/globali? Niech zaczną brać porządnych to przestanę. No wybacz, ale za każdym razem jak wchodzę w temat o nowym globalu to jest to jakiś MistrzPiotrek333333333333, którego nie zna większość forum, a swoją karierę zaczął od podlizywania się do wszystkich dookoła. Potem taki baran wprowadza swoje zasady wszędzie (Mounthains, ehehehe) i robi się syf. Kokosz nawet nie wie kto tutaj pilnuje działów.

Opublikowano

oj nie placz ziomus, jestes slaby psychicznie ot co. zycie jest okrutne i sie do tego przyzwyczaj, takie tematy tylko cie pogrążają.

pozatym niektórzy hejtują dla beki, nie bierz do siebie wszystkiego co ludzie pisza bo wpadniesz w depresje.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Szkoda tylko, że Ty jesteś tak głupi i na każdym kroku mnie obrażasz. Tak więc możesz już wypierdalać. Chcesz być fajny, i każdego do mnie zniechęcić, ale Ci nie wychodzi.

Ciebie typie ikony na pulpicie potrafią sprowokować, już tam kiedyś sprawdzałem. Nie odpowiadaj, bo nie ma po co zaniżać poziomu.

Opublikowano

Kiedyś, żeby dostać GM'a nie wystarczało mieć jak najwięcej akcji moderatorskich. Teraz najwidoczniej to wystarczy. Dlatego "nas" to "boli".

Do nowego GM'a nic nie mam, po prostu nie znam go w ogóle, nawet nie wiedziałem, że taki ktoś tutaj istnieje. I tu tkwi problem, koleś pewnie dobrze spisywał się w Metinie, miał dużo "raportów" no i dostał GM'a, co z tego, że nikt spoza M2 go nie zna.

Idealnie to ująłeś miszczu.

Opublikowano

Kiedyś, żeby dostać GM'a nie wystarczało mieć jak najwięcej akcji moderatorskich. Teraz najwidoczniej to wystarczy. Dlatego "nas" to "boli".

Do nowego GM'a nic nie mam, po prostu nie znam go w ogóle, nawet nie wiedziałem, że taki ktoś tutaj istnieje. I tu tkwi problem, koleś pewnie dobrze spisywał się w Metinie, miał dużo "raportów" no i dostał GM'a, co z tego, że nikt spoza M2 go nie zna.

Ziomson ile Ty masz tego moda? Rok? Więcej? Najgorsze jest to, że są mądre osoby z modami w mniejszych działach, które spokojnie ogarniają robotę i MAJĄ MÓZG. Ale lepiej wybrać kogoś, kto jest na forum miesiąc, ledwo ogarnia tego metina i jest idiotą. Czoło.

Opublikowano

Ja miałem kiedyś tak samo , że chciałem zostać kid'em.Po jakimś czasie doszedłem do wniosku że jest to za dużo roboty dla mnie , więc olałem sprawę.

Co do dzieci którzy obrażają modów , to można ich olać , bo po co odpisywać na głupie zaczepki takiego trolla ? Jak ktoś dostał kid'a jak ma tylko 99 postów w dziale to widać , że zna się na rzeczy , którą mu przydzielono.

sygnateodorv2.png

Opublikowano

Nikt tak naprawde nie wie kto jest po drugiej stronie monitora wiec nie oceniajmy ich.

Sądzę że po drugiej stronie monitora jest ściana :

biala-sciana-w-114.jpg

Szczerzę mówiąc tego Piotrka widziałem może z 2 razy . I nie jestem w stanie ocenić czy dobrze wykonywał swoją robotę .

1358177528-U70874.png

Opublikowano
Ziomson ile Ty masz tego moda? Rok? Więcej? Najgorsze jest to, że są mądre osoby z modami w mniejszych działach, które spokojnie ogarniają robotę i MAJĄ MÓZG. Ale lepiej wybrać kogoś, kto jest na forum miesiąc, ledwo ogarnia tego metina i jest idiotą. Czoło.

Coś koło dwóch lat już. Anyway, jestem moderatorem w bardzo małym dziale, spokojnie ogarniam robotę, mam mózg - idealny kandydat na GM'a. Niestety, mam za mało akcji moderatorskich i nim nie zostanę. Tak teraz na MPC jest.

Ale i tak chuj mnie to obchodzi, bo GM'em i tak nie chciałbym być.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

[...] dorosna do 16, to zrozumieja [...]

Nie każdy dorasta w tym wieku, osobiście byłem już ogarnięty od początku gimnazjum za co dziękuję mojej pojebanej klasie.

Btw. Wiwat, że koń nie jest już Adminem.

Opublikowano

Z tego tematu wyszły same wulgi i obrazy. Zazdrość to zazdrość, nie zmienicie człowieka. Dziś po dostaniu rangi, tak samo zostałem objechany na gg, i myślicie, że się tym przejmuje? ; ).

Opublikowano

Drogi diosminexie, to że ktoś ma 11/12/13 lat to nie znaczy, że od razu jest neokidem.

Są 16 latkowie, neosy a są i 11 latkowie neosy.

Nie oceniaj ludzi po wieku bo to się nie liczy.

Co do modów

Hejterów jest zawsze pełno

Nie ważne co byś zrobił, zawsze znajdzie się hejter.

Maniek sobie na to zapracował i dostał.

Takie posty powinny być karane prezentem w postaci 5% i banem na posty na tydzień.

I by się skończyło neokidowanie.

Tyle ode mnie.

Opublikowano

@UP

Dokladnie

On ma wy*ebane czy go znaja czy nie

on sie zajmuje jednym dzialem i tyle

a nie ze jakis koles z mt2 modek awansuje do globala i 3/4 forum go nie zna

Zacznijmy od tego, że Metin to największy dział na forum.

I tam się najwięcej dzieje.

Wbij sobie kiedyś tam i popatrz, jaka tam jest zajebka.

Jesteś z nostale. Dobra, dział nie za duży, ale dział jak dział.

W M2 jest w chuj roboty.

I nie płaczcie a doceńcie to

1314471493-U382249.png

Opublikowano

Nie jestem zadnym hejterem, nie znam zadnego piotrka, nie oceniam niczyjej pracy, chuj mnie to jak to odbierzecie , ale :

Wg. mnie globalmoderator powinien sie udzielać na całym forum, a nie tylko w jednym dziale

Dziękuje, to tyle z mojej strony.

63989389769756300986.png

Opublikowano

Nie jestem zadnym hejterem, nie znam zadnego piotrka, nie oceniam niczyjej pracy, chuj mnie to jak to odbierzecie , ale :

Wg. mnie globalmoderator powinien sie udzielać na całym forum, a nie tylko w jednym dziale

Dziękuje, to tyle z mojej strony.

Bez jaj. Co ma nakurwiać w ponad 20 gierek ?

Ja pierdole

1314471493-U382249.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...