Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SunCraft [24/7 DWA SERWERY] [50 FreeBuild] [20 Survival] [NO WL]

Najser

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a wiec szukalismy z kolegami fajnego serwa survival. niestety ten fajny nie byl. zbudowalismy domek i po 5 minutach od zbudowania wbijaja kolesie w diamentowych zbrojach i zalewaja domek lawa i go niszcza . i w ogole na survie jak dla mnie nie gra sie fajnie ;/. sa tam same dzieciaki(moze poza paroma osobami). freebuilda dzis jeszcze zobacze moze cos fajniejszego :)

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up To jest własnie survival, nie pisz tutaj złej opinii dlatego, że zginąłeś, a opis serwera wyraźnie widnieje.

ale czy ja mowie ze to ze mnie zabili jest zle? napisalem ze graja dzieci bo tylko chca cos zrobic nowi gracze to tacy w diaxowych zbrojach przychodza i wszystko bez wyjatku niszcza. napisalem zla opinie bo nie podobaja mi sie ludzie grajacy na serwerze.

Opublikowano

Serwer survival odstrasza na samym początku. Lagi na tym serwerze są nie do wytrzymania, W okolicy spawn'u, wszystko porozwalane. Survivalu NIE polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...