Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SunCraft [24/7 DWA SERWERY] [50 FreeBuild] [20 Survival] [NO WL]

Najser

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na pewno będzie restart mapy na survivalu za jakiś tydzień z powodu wielkiego syfu. Będzie informacja dwa dni przed tym aby pozbierać co najważniejsze do siebie - wnioskujcie, że itemy zostają :).

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Już wiem dlaczego ;). Jest tak ponieważ po śmierci odradzasz się na spawn ;). Specjalnie jest tak zrobione (Chyba). Naprawdę się staramy aby serwery były jak najlepsze ;0.

Technology, to chyba oczywiste że obok "Spawn" nie będzie drzew. Prawda ? Gracze idą ścinają i drzew nie ma ;).

c2f832b83d244e62bd4562a68d5ea82b.0.gif
Opublikowano

Nie ingerujemy w grę na survivalu. Wszystko co tam się dzieje zależy od Was, graczy. Nie długo będzie reset mapy, itemy zostaną więc nie ma problemu. Zapraszamy.

Opublikowano

@up Zabili Cię na survivalu, piszesz komentarz zwalony serwer. Pomyśl troszkę przed napisaniem tutaj, ponieważ serwer jest w porządku, może nie którzy ludzie są nie ogarnięci ale to nie oznacza, że serwer :)

To survival, róbta co chceta.

Opublikowano

Hmm... a więc tak...

poleciłbym server, jeśli nie wydarzyłby się wczorajszy incydent...

Powiedziałem, że też mam własnego dedyka, na to mod Quasandro, zapytał się czy mnie nie wyrzucić, żebym mógł zająć się własnym dedykiem.

Ja odpowiedziałem, że jest bardzo wyszczekany i po chwili ban, nawet powodu nie czytałem bo znając poziom intelektualny tego moda zbyt sensowny by nie był.

"Kiedyś usłyszałem jedną bardzo mądrą rzecz, że na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani."

~Słoń

Opublikowano

Dziś odbędzie się konkurs, a do wygrania klucz giftcode. Więcej informacji w godzinach popłudniowych na stronei główne jforum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...