Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kbot bany 22-23 sierpnia

pukaczyna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi brakuje 2 irków i 6pp bo 18 mam no i duży zapas rsb i emp. Kurde mam wszystkie wrota postawione 2x a 3k energii jak dostane warna to lipa bedzie.

Opublikowano

adisek to zrobisz tak jak w moim tucie, jak będziesz chciał energię wyklikać. Ja mam FE 25PP, kolega FE 29PP i warny ;p

Opublikowano

Wreszcie wszystko działa i wraca do normy czyli KBot działa :rolleyes: Nie wiem co Wy robicie że dostajecie bany - może za bicie alienów ? Dziś spotykam na X-1 wszystkich starych znajomych na bocie czyli nikt warna nie dostał... pomijam klan KboT który znikł z mapy wraz z użytkownikami z kbot-em w nazwie ale to było przegięcie.

Opublikowano

Wreszcie wszystko działa i wraca do normy czyli KBot działa :rolleyes: Nie wiem co Wy robicie że dostajecie bany - może za bicie alienów ? Dziś spotykam na X-1 wszystkich starych znajomych na bocie czyli nikt warna nie dostał... pomijam klan KboT który znikł z mapy wraz z użytkownikami z kbot-em w nazwie ale to było przegięcie.

A może dostali warna i bocą dalej co? A bany mają ci co mają 3 ostrzeżenie, lub konto nie miało 28 dni a zostało przyłapane na boceniu...

Opublikowano

A może dostali warna i bocą dalej co? A bany mają ci co mają 3 ostrzeżenie, lub konto nie miało 28 dni a zostało przyłapane na boceniu...

Raczej nie... na innym koncie dostałem warna i dalej nie mogę się zalogować :angry: wpisuje ten 4 cyfrowy kod i nic - wywala mnie na stronę główną. Nie wiecie czy to u BP jest problem ? Czy jednak zmienili zdanie i wywalili mi konto w kosmos ?

Opublikowano

taa a u mnie neta niebyło przez 3dni ;P ale według mnie ostrzeżenie/ban to rosyjska ruletka jeden boci 1min i ban drugi 24/7 i nic

@up a po ostrzezeniu nie ma sie czasami blokady na 7dni ?

Opublikowano

taa a u mnie neta niebyło przez 3dni ;P ale według mnie ostrzeżenie/ban to rosyjska ruletka jeden boci 1min i ban drugi 24/7 i nic

@up a po ostrzezeniu nie ma sie czasami blokady na 7dni ?

Po ostrzeżeniu następuje blokada konta na 1 dzień (dokładna godzina od daty wykrycia i nałożenia kary), po odblokowaniu konta przez kod CAPTCHA następuje ograniczenie - przez 7 dni możesz zbierać boxy tylko co 30 sekund.

A co do tych ostrzeżeń i banów to się mogę w sumie zgodzić. Bo nie jeden równolegle ze mną bocący coś wyłapał podczas kontroli, a ja nic, to "przyszła kryska na matyska" czy jak to się mówi ;)

Opublikowano

ta BP niema żadnych skryptów to jest do zastraszania . Oni patrzą po dzieniku a jak im się nie chce dają bana tak na chybił trafił . ( nie pytajcie z kąd to wiem )

Opublikowano

ta BP niema żadnych skryptów to jest do zastraszania . Oni patrzą po dzieniku a jak im się nie chce dają bana tak na chybił trafił . ( nie pytajcie z kąd to wiem )

A no wiesz... Z dupy chyba. W ciągu sekund bany/warny dla tak wielu kont? Nie ośmieszaj się.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...