Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kbot bany 22-23 sierpnia

pukaczyna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kbot zapewniał nie wykrywalność naszych kont a tu wchodzę na ts z mojego klanu 20 osób ostrzeżenie !! ostatnio na forum czytałem że za złapanie dostajemy 100EUR zobaczymy czy się wywiążą z umowy ! masakra

beznazwy1jfkopia.jpg

Opublikowano

No tez jestem ciekaw, ale jak to ostrzeżenia wyglądało? Bo jestem ciekaw.

50 postów [Znaczek nike.]

100 postów [Znaczek nike.]

150 postów [x]

200 postów [x]

250 postów [x]

Opublikowano

Otóż to, że będą "mandaty" za boty w wysokości 100 E to są tylko i wyłącznie SPEKULACJE ludzi, których nawet nie było stać na przeczytanie regulaminu.

Kary przewidziane za używanie bota to pierwszy, drugi i trzeci stopień (3 = ban). Jeszcze raz. KARA ZA BOTA to tylko i WYŁĄCZNIE ostrzeżenie 1,2 i 3 stopnia. Ostateczna kara za bota to stała blokada konta.

Zbieram minusy!

Olej Wojnę.Rób pieniądze

Opublikowano

W trakcie najbliższej godziny permanentnie zablokujemy 2.900 nieuczciwych graczy a kolejne 15.000 kont zmieni status na poziom 1, 2 lub 3 w nowym systemie gradacji.

a co to ma być ? jakaś jechana wyliczanka ? lata na bocie jakieś 6tys kont a z tego zbanujemy dziś 2.900 ??!!!

beznazwy1jfkopia.jpg

Opublikowano

Ale mam pytanko , te liczby to się odnoszą do ALL serwerów czy jak ? Czy jest to info np. only pl1.

Bo ja jestem na mx1 i narazie nic nie mam,

co do @up , czytaj ze zrozumieniem zablokujemy 2.900 nieuczciwych graczy czyli po naszemu zbanujemy , a kolejne 15.000 kont zmieni status na poziom 1, 2 lub 3 w nowym systemie gradacji. czyli po naszemu dostaną ostrzezenie.

Opublikowano

Liczy te dotyczą się wszystkich serwerów w DarkOrbit. Dosłownie... wszystkich serwerów należących do BigPoint. Gdyby o tylko dotyczyło np. serwera PL1 to aż tyle tur nie bylo by potrzebnych.

Opublikowano

ale nie martwmy się :) osoby które już kiedyś dostały ostrzeżenie nie dostały teraz :) więc może to znak że jest tylko 1 ostrzeżenie na prawdę :)

beznazwy1jfkopia.jpg

Opublikowano

Banowali konta które latały w nocy? Bociłem do 8.30, fakt zebrał tylko 20k i 200 energii ale ostrzeżenia nie dostałem ( a jedno już miałem) <_<

Opublikowano

Uff dobrze, że była u mnie burza w nocy i musiałem wyłączyć kompa. Dzięki Ci Boże!

50 postów [Znaczek nike.]

100 postów [Znaczek nike.]

150 postów [x]

200 postów [x]

250 postów [x]

Opublikowano

No i właśnie tutaj jest problem... Postaram się przeprowadzić jakąś rozmowę z Ivanem czy Andreyem. Zobaczymy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...