Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Egzamin Gimnazjalny z 6 części? ^^

Splinter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najpierw odbędzie się sprawdzian z zakresu nauk przyrodniczych (biologii, chemii, fizyki i geografii).

hahaha już to widze.... ^^

EXPmIpC.gif

Opublikowano

#UP

Chemia w gim. to banał ;)

Hahahahahahahaha jak dobrze, że w tym roku pisałem testy i mam to za sobą ;) Powodzenia wam życzę z tym gównem :) Rocznik 95 pozdrawia B) A my drodzy 16latki dalej ciśniemy starą podstawą hahahah

Może to i dobrze, bo tera będzie mniej pał chwalących się mgr. i narzekających na brak pracy. Będzie atak na technika oraz zety, a do lo pójdą nieliczni.

Opublikowano

Dobra ty mi się tym żalisz ??

Ja mam gorzej ja jestem w roku "testowania" , inaczej ide programem nowym i nie znanym.

+ Tera na teście bd maił niemiecki .

To jest dopiero chore.

Nie jestem w 100% pewny ale chyba się liczy z tego , albo liczy dla tego co leci do językowej.

Pierdolenie.

Chore to nasze państwo jakieś jebane ustawy.

Pojebane tylko utrudniają nauke.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

jestem ciekaw jaką będziemy mieli mature (rocznik 95) który poszedł do technikum, bo chciałbym zauwazyć że w 2015 bedzie nowa i miejmy nadzieje że bedzie taka jak rok temu : DD

@up

no chyba sie liczy, na pewno piszecie zaawansowany poziom języka którego uczyliście sie w podstawówce i gimnazjum : D a drugi bedzie chyba taki początkujący : D

@off

+ na pewno zmienią jakoś system rekrutacji do liceów/techników/zawodówek o_O ja bym se zrobił np tak że jak chce iść na bio/chem to żeby liczyły sie tylko te 2 egzaminy ; ]

ae1d1005fe.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...