Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Aranea [PL][Dedyk]

Silver™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 137
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

<08:10:49> "Sykowanie" was banned permanently from the server by "Eveey" (adsadsad)

<08:10:50> You were banned permanently from the server by "DeGroS"

<08:10:50> Disconnected from server

prosze jak administracja jest dla graczy zapytalem czy server on a ten mnie zbanowal

Opublikowano

Ten serwer to jedno wielkie gówno mnie też zbanowali za nic (za to że kolesia na "CZITACH" zgłosiłem pozdrawiam serdecznie [TECHNIK]< 3 który mnie zbanował za nic.

Jasio90.png
Opublikowano

Ahahahaha co jest z serverem ? 250 lv kazdy ma ...

Ktos sie wpierdolił do bazy danych i kazdemu z Jinno daje 250lv ładnie zabezpieczony

Nie ma sans server padnie w ciągu 24h >Chyba , ze team sie postara i uratuje GO ! ;D

Ale wątpię w to Pozdro.

asdsadsadsadsadsadasd.jpg

Czekam

:)

Opublikowano

NIE POLECAM SERWERA KAZDY DOSTAL 250LVL ITEMY... NIE WCHODZIC NAWET BO SIE NIE OPLACA!!!!!!!!!

nawet nie ma jak wejsc, server nie dziala. Probowalem wejsc i zobaczyc ten syf od srodka ale nie ma jak , widac ze kompletnie sie rozpadl od srodka

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Fajnie że GM robili sobie prywatne postacie z eq navi, to i teraz maja za swoje....

Trzeba bylo siedzieć cicho i sie nie wychylać, chcialiście troche poszaleć to zaszaleliście !

Tak wiec zbieraja wszystkie informacje SERVER OFF !! 0 spamu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...