Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Aranea [PL][Dedyk]

Silver™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NAPISALI TERAZ W GRZE ZE ROBIA JESZCZE BUGI ZA 10 MIN ON WIEC POCZEKAJCIE TE 10 MIN ..

• Odpowiedzi 137
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Swietny team non stop cos naprawia. Mozna porozmawiac z nimi na TSie nie ma jakis dzieci. Serwer bedzie stal bardzo dlugo z tego co widze. Oplaca sie bardzo grac , i co z tego ze wykradli pliki ? To chyba dobrze ze sa dobrzi :> ?

wakow9.png
Opublikowano

brawo. Obiecują że nie będzie wiecej resów a okazuje sie do tego , że cofka była. I tak pewnie jak teraz zrobią kolejna będzie..

Opublikowano

Totalna porażka serw skradzione pliki od serwera levadia.Team totalne nie ogary nic nie potrafią zrobić po za włamywaniem się na czyjesc serwery i kraść pliki.Ten team zepsuł serwer EpiconMT2.Nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Cześć..

Mam mały problemik wchodzę na serwer.. wszystko spoko tworze postać, dołączam do gry, pasek ładowania dochodzi do końca aż tu nagle wywala mi metina. Próbowałem kilka razy i za każdym razem wywalało gdy pasek dochodził do końca.

Wie ktoś jak temu zaradzić? Dodam, że mam łatkę do launchera taa.. tą ze strony serwera.

PS. Mam nadzieję, że klient wyjdzie szybko!

Opublikowano

Serwer wydawał się fajny do czasu. Administracja to jakieś dzieci. Krzysiek leci za jakimś typem i się pyta czy to jakis marszałkowski a on odpowiada/że nie. To ja wtedy puszam taki tekst. Mam nadzieje , że nie rozdajesz kolegom eq. A on do mnie "zal mi cie nobku"..

Zgłaszając bug to trzeba chyba im list wysłąć. piszę , że mam buga , a administracja: na Ts.

Kolegom podsyłają oponki skile i eq. Nie odpowiadają na pytania tylko biją tych co są na wolnym.

To są dzieci , które się urwały z hamachi. Podziękuję

@Edit. Serwer taki głupi , że w v2 lotają bronei na 65 i stale a w atla czy las/red las gówno leci

Z metków 5lvl do 85 lvl leci to samo w takich samych ilościach..

Ox'Y robią bez nagród z pytaniami: Puapka X czy O..

Opublikowano

Ilość graczy online: 573.

@EDIT:

Po dwóch minutach zrobiło się 713 online. Licznik zbugowany, czy naprawdę aż tyle ludzi aktualnie gra?

Buehehe. Wystarczy odświeżyć stronę serwera by zmieniła się liczba online. Nawet tego nie potraficie ogarnąć?

Opublikowano

Dokladnie, licznik jest ,,ustawiony " pewnie ;] Skacze po refreshu od 433 do 640 mniej wiecej, forum nie działa, support nie dziala, item shop nie dziala , pozatym prawdopodobnie atla nie dziala :X , ciekawe co jeszcze nie dziala

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Serwer Dno , jedna z gorszych administracji jaką widzialem,

Gmi nie banuja hackerow z dmg i dh, Potrafia tylko wychwycic nielicznych na kamerze ...

GM robi event w oazie , zrzuca po 30 metkow i bosow w jedno miejsce i bijcie sobie, ten kto ma pro neta i kompa ten zyskuje no i oczywiscie dh i dmg...

A gdy sie zglasza cziterow, co na kilka hitow bije ripa (2-3) nawet nie odpisuja tylko zrzucaja dalej nowe bossy a ludzie na hakach wszysctko kradna i ubijaja..

Gdzie tu sens gry, gdy na serwie wiecej cziterów niz prawdziwych graczy, a GMi maja to wszystko w dupie, malo tego nawet bija ludzi na wolnym i puszczaja Opony z ktorych dropia ulepszacze na bronie 80.. kilku ludzi ma syrka a reszta jak ma to zrobic? wyczarowac?... Ehhh

Porazka administracja, HA nie dobral sobie zbyt dobrej ekipy do prowadzenia serwera..

Tyle ode mnie. Jak ktos nie wierzy ze GMi rzucaja metki dla wybranych , albo bija na wolnym itp to moge ss wstawic jak jednego GMa podpuscilem by sie wygadal ze te metki puszczal, lub tez jak GMi bija ludzi na wolnym..

Jednym slowem :

Cziterzy 75% serwa

Prawdziwi gracze 25%

Gmi ogarniaja serwer w 10%-20%

Syff........ Szkoda czasu, ja zaluje ze stracilem te 8 h ....

Opublikowano

serwer lipny gm najpierw dodaje ulepszacze pozniej je usuwa ludzie robia eq na +9 a inni musza sie meczyc w regulaminie jest ban za hacki ja go nie dostalem a cisne na dmg od poczatku gry za podpowiadanie w ox tez mial byc ban podpowiadalem i bana nie dostalem nie wiem co ja mam zrobic z eby dostac bana mial naprawic zeby zĘby sie oddawalo co 1s chuja nie naprawil robi resty nibi na 2 min a robi na kilka godzin NIE POLECAM SERWA!@#!@#!@3

Opublikowano

Serwer bez sensu. Jak zdobyć ulepszacze na 80 skoro dropią one tylko z oponek ktróe zżuca gm tylko dla kolegów.. Nie no to jest bezsens

@Edit mówią , że dziś o 15 koniec resów itp a to już chyba 3 upadek. No jak kradnie się pliki z innych serwów gracze znający gm mają łatwiej to bez przesady

Jeszcze im teraz padła strona pewnie jakiś włam

Opublikowano

Hmm,poczekam na clienta-sciagne zagram ocenie,rozmawialem z kolega na gg,to co on mi tam nawypisywal na temat serva to widac ze warto zagrac;)

Opublikowano

@2x up, silver na sile szuka graczy ktorzy i tak odejda ;x

wracajac do niego. Wyrazam swoja osobista opinie ktora dzieli spolecznosc tego servera i huy Ci do niej, to ze jestesmy znajomymi z rl to nie jest powod zebym nie ocenial swoim zdaniem servera gdzie masz gm , i tylko i wylacznie dzieki koledze ;]

Nie nabijam postow, siedze na mpc tylko po 20 z godzinke pocz ytac czasem cos napisac, moje posty moja sprawa.

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Jest jak jest , trzeba grać .. komuś się coś nie podoba poprostu nie grajcie na serverze i będziecie mieć problem z przerwy , Client będzie wprowadzony i będzie granie bez żadnych problemów , bugów

Opublikowano

Mi się nie podoba jedna rzecz kliknołem na stronie o 22 odbuguj postac.

Próbuję wbic o 22:45 a postac dalej zbugowana czekac do 15 minut a nawet po prawie godzinie dalej zbugowana ...

OGARNIJCIE TO !

Po za tym server jest PRO !

Administracja odpisuje na pytania, tylko szkoda że clijenta nie ma.

Na P-Server Nick : WielkiMustaf

"Żyję cicho krwawiąc, krwawię cicho żyjąc"

sygnav2.png

Nie Słucham Gatunku, Słucham Muzyki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...