Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]VirtualMT2 [PL] [Dedyk]

lopescio

Rekomendowane odpowiedzi

Budowniczy
Opublikowano

to zapierdalaj na pl ;* tam pz jak 20k będziesz miał to się ciesz

znajdź mi lepszy serwer od tego ;>

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam kilka pytań co do serwera.

1. Gdzie można dropnąc kd inta, siły itp.?

2. Czy wszystkie bronie które są w IS można zdobyc w grze?

3. Czy są zeedytowane nagrody za biologa?

4. Czy często lecą sztabki?

5. Jak dużo kasy leci?

6. Czy opłaca sie grać szmanem smok?

I jak mi sie cos przypomni to dopisze, z gory dzieki za odp.!

Opublikowano

1 metki 130+

2 kazda (chyba tylko maczuga w is )

3 nie wiem : (

4 spot w v2 10-15 sztabek

5. metki 90+ 20-30kk z metka

6 tak opłaca sie sam nim gram i naprawde jest potężny na tym servie : )

banner5.gif

Opublikowano

1 metki 130+

2 kazda (chyba tylko maczuga w is )

3 nie wiem : (

4 spot w v2 10-15 sztabek

5. metki 90+ 20-30kk z metka

6 tak opłaca sie sam nim gram i naprawde jest potężny na tym servie : )

Dzieki, a ile chodzi kosztuje takie kd inta? i ile daje na maxa?

@edit

A i jeszcze jedno, teraz mi sie przypomniało

Jaka jest najlepsza bron do expa dla szamana? I jaka jest najlepsza pod pvp?

Opublikowano

Dzieki, a ile chodzi kosztuje takie kd inta? i ile daje na maxa?

@edit

A i jeszcze jedno, teraz mi sie przypomniało

Jaka jest najlepsza bron do expa dla szamana? I jaka jest najlepsza pod pvp?

zależy + ile 4+ z 500kk yang

+8 chyba 175 a +9 200 int

Ja exspie sdd i nie narzekam ale agrą z dobrymi sr + kd zapewne jest lepiej ale nie powiem bo nie wiem ;p

banner5.gif

Opublikowano

1. na mapie metin2 (+4 daje 50 inta a +8 200 inta)

2. nie wszystkie (dokladnie to maczugi ale mozna ja kupic od innych , czysta kosztuje mniej niz 1kkk)

3. z tego co wiem to tak

4.dosc czesto

5.malo ale dropia sztabki

6. nie oplaca sie ( kazdy ma na ciebie abs i co chwile ktos spamuje czy sprzedasz jakies eq )

860331433165800174608.png

Opublikowano

Trzeba być głombem żeby dać zbroi do pvp 1200 obrony i 1500 wartości magicznego ataku, który kompletnie nic nie daję postaciom magicznym.

Poza tym : 1k+ obrony = przeszywki po 5k.

Nie, dziękuję nie zagram. fuj.

Budowniczy
Opublikowano

Trzeba być głombem żeby dać zbroi do pvp 1200 obrony i 1500 wartości magicznego ataku, który kompletnie nic nie daję postaciom magicznym.

Poza tym : 1k+ obrony = przeszywki po 5k.

Nie, dziękuję nie zagram. fuj.

hmm głąbem to ty jesteś jebany wieśniaku najpierw naucz się przeliczać 1200 defa na przeszywke dopiero potem chlap mordą !!

a co do ataku magicznego to dalej nie zmienia faktu że jesteś idiotą jak się eq nie umie robić to tak jest takiej liczby ataku magicznego to Ty

na oczy w całym eq nie widziałeś.

a bym zapomniał najpierw taki kretyn jak ty musiałby zrobić krwi co w twoim przypadku jest mało realne.

Dobranoc ;* jebaku leśny :PPPPPP

Opublikowano

Te kamienie to przesada... 200int? za łatwo za latwo... a co do pvp raczej bodziak z sura bm/wp czy tez z szamanem szans nie ma ;-)

Zachlapany krwią!

W murach twierdzy - chłód

Katedralny dzwon

Zawieszony w szepcie

Ostatniej spowiedzi ...

Opublikowano

Te kamienie to przesada... 200int? za łatwo za latwo... a co do pvp raczej bodziak z sura bm/wp czy tez z szamanem szans nie ma ;-)

Jeśli tam mamy kd które nam dawaja po 100k pz itd itd to te na staty nie są przesada na tym privie są uzyskiwane ogromne dmg ze skili jak i zwykłych hitach 100k+ to normalka z duchowego itd..a bodziak ma tam szanse na pokonanie wp/bm z palcem w dupie! tak był czas kiedy szaman miał tam ogromną przewage jeśli wsadził w siebie 400 int+ był nie do zabicia ale juz go osłabiono i teraz jest ok,serw na dzień dzisiejszy jest jednym z najlepszych ale ma też ogromne minusy$ jeśli chcesz coś znaczyć w pVp to kd +8 na klasy musisz mieć no i oczywiście słynny vit+8 w is dziadostwo jest dość drogie a za 1 razem zeby weszło....no powodzenia,w grze idzie nabyć,ale jak to często bywa kiedy szukasz czegoś konkretnego to nie ma! kilometrowy minus za to że serv nie radzi albo nie chce sobie radzić^^ z botami których jest w 3 dupy!! banowanie ich przez Team to strata czasu na miejsce jednego mamy 4 nowe bociki,i zamiast GM robić coś fajnego dla serwa to marnuje czas na /inv i banowanie....a wystarczy wykasować drop sztabek z m1,przecież normalny gracz może dropnąć mase kasy w 100 innych miejscach a bot już takiej opcji nie ma,można zrobić mapke na zarabianie przykładowo przerobić piekiełko na drop sztab i sprawa załatwiona tak jak to jest np na Edr...eMT2 ale oni podrasowali dziki i myslą ze to sprawe załatwi,serv jest na dłuższą metę dobry ale i tak nadejdzie czas kiedy znudzi nam się zręszta jak każdy dedyk mt2.

JUŻ NIGDY GM SGM GA SGA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Serwer spoko,ale team...rozumiem ze kazdy musi miec czas dla siebie,ale jak niemam czasu nie biore posady gm'a.

Opisy broni sa robione juz chyba 2 miesiac,mapa ktora miala byc zaraz po wakacjach wyszla pare dni temu.

Z serwera wywala ,laguje i wbija w sciany. Ulepszanie eq przypomina pl...1 na 10 cos wejdzie.IS drogi.

Ich support to jedna wielka porazka...Wyslalem wiadomosc,juz 4 dzien niema odpowiedzi.

GM rozdaje eq lizo dupom potem tamci sprzedaja i niewinni gracze banowani za eq od gm'a....

GM prywatnymi postaciami wybijaja bossy dla zabawy....

Troche bajzel,i powoli zbliza sie czas skonczenia tam gry.

Czekam na miazdzaca odpowiedz bociarza RBD

Opublikowano

Sponsor111 racja nawet plusika ci dałem,no co do Teamu to serw nie ma szczęścia od początku gry,a to że gm'ki rozdają eq i to już nie kamyki to kwestia właśnie drogiego kosztu w IS a co do tych +180 to juz lepiej się nie wypowiem,,,ale szczerze krótko i na temat pokaż mi jeden serw prywatny gdzie nie ma burdelu przez eq....chyba takiego nie ma ostatni tydzień przeleciałem kilkanaście dedyków od śmiesznego MindMT2 po Pro7 i wszędzie to samo bagno,i samo życie...masz znajomości<>masz darmowe eq<>masz już super gre!

Z tym supportem to jest tam różnie czasem zero odpowiedzi,,,,,a czasem za pare godzin widocznie teraz im się coś znowu posypało bo Greer'ajuz tam nie ma,,,a dam sobie łape uciąć że panna LadyJ odejdzie na dniach,kiedyś na pewno każdy zakończy tam gre a złapanie innego fajnego priva to juz chyba tego się nie doczekamy....ja najmilej wspominam gre na Virtual od lutego do wakacji to było coś jescze czasy kiedy vit+8 dawał 200k pz;] na serwie było 300 ludzi i była l100 x lepsza zabawa niz dzisiaj gdzie jest 1,7k idiotów,debili,krętaczy i złodzieji.

Opublikowano

Krótko i na temat do dwóch ostatnich panów:

Z hujami na głowy się nie pozamienialiście ?

Opublikowano

Prosze rozpisz sie,bo to co ty byle 10-cio latek moze napisac.

Gdzie sie mylimy?

Opublikowano

Prawda w oczy boli panie kolego?????

Opublikowano

Po pierwsze nie kolego, a po drugie to może błyśniesz swoją elokwencją na www.forum.virtualmt2.com.pl

A po trzecie to masz chyba rozdwojenie jaźni ponieważ każdy z twoich postów pisany jest bez składu i ładu w dodatku same sobie zaprzeczają.

Opublikowano

Ja mogę "błysnąć" na tym forum i od początku opisać dokonania Kasandry, Kotka,Heliona i całej spółki jak ładnie sobie dorabiali.....a pan admin czyli .... na wszystko oczka przymykał......moge opisać zabawy gm'ków na swoich prywatnych postaciach....jak robią w innych graczy debili.

I nie wiem czy wyjdzie to na dobre Serwerowi,,,,a wiem baardzo dużo.

Opublikowano

vckat albo nas oswiec swoimi informacjami,albo przepros za durnego posta przedtem.

Naucz sie czytac ze zrozumieniem i odpowiadac na zadane pytania.

H3l!oN masz tupet...jak juz robicie sobie party dla wlasnych postaci to robcie przynajmniej tak zeby gracze was nie widzieli.

Niema co sie dziwic ze brudy wysylamy po innych forach.Co do tego ze nic nie daja...popatrz na forum virtuala.Ile osob odeszlo w samym tym tygodniu.

Czytajac co piszemy jestem pewny ze nie jeden jeszcze opusci ten serwer.

Opublikowano

Ja mogę "błysnąć" na tym forum i od początku opisać dokonania Kasandry, Kotka,Heliona i całej spółki jak ładnie sobie dorabiali.....a pan admin czyli .... na wszystko oczka przymykał....a na koniec dodam pana Greer'a....moge opisać zabawy gm'ków na swoich prywatnych postaciach....jak robią w innych graczy debili.

I nie wiem czy wyjdzie to na dobre Serwerowi,,,,a wiem baardzo dużo.

Musze Cie rozczarowac, nie mam sie czym bawic na serwerze, bo mnie na nim nie ma i to nie od dzis, a mojej prywatnej postaci nie ma jeszcze dluszej niz postaci Greer.

Wiec jesli chcesz komus zarzucac, ze robi z graczy idiotow, to popatrz na sklad teamu, a pozniej pisz.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Helion czyli co?

Robicie zamet na serwie prywatnymi postaciami bo...na innych serwach tak robia? Wypowiedz godna osoby z IQ 60

Co do is to nie poglebiaj tematu,bo wcale taki tani nie jest.Nie tlumacz sie bzdurami typu ze mozna to robic w grze,albo ze nikt nikogo nie zmusza

Co do braku odpowiedzi na supporcie...prosze wejdz do gry czasem kolo 19-20 poczytasz jak po was gracze jada,ze nikt nie odpisuje na ich problemy.

Co do oceny gm;ow masz racje,nie tobie oceniac...tylko nam,graczom.

Odezwal sie bociarz RBD

Prosze poczytac czego potrzeba graczowi z top'ki

http://www.mpcforum.pl/topic/361277-szukampotrzebuje-expbota-na-privy-najlepiej-na-virtualmt2/page__p__2553603#entry2553603

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...