Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]VirtualMT2 [PL] [Dedyk]

lopescio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

lopescio [@Up mieli, teraz nikt tych bonów nie ma] po co takie bzdury wypisujesz jak dobrze wiesz że są w 6/7 bony są nadal takie i ty na 100% masz je bo długo grasz , co do gm człowieku jak pisze to na pewno nie eee czy siema cz tam elo pisze konkretnie jaki mam problem [napewno nie prosze o żadne itemy ] ale i tak nikt nie odpisze oni tylko odpisują swoim koleszką takim co mają 200 lvl + no chyba że złapiesz admina to spoko zawsze przynajmniej się stara o gracza każdego nawet z 1 lvl . Najbardziej mnie wkurzało jak jakis gm wchodził na serw i na wierzchu leci tekst witam was wy poje.. by nie chce tu kląc bo to nie w moim styla no ale tak było niebiescy to są tacy owacy czyste chamstwo , ale tak jak pisałem polecam bo naprawdę fajni ludzie tam grają mój syn gra tam ja może jeszcze zagram kiedyś

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

siemanko widzę ze jesteście ogarnięci

gra na VirtualMT2

i już mnie dobija sprawa z KD mają co ze ulepszają te KD bez pereł wiem bo tyle sie dowiedziałem a nikt nie chce nic powiedzieć

wie ktoś cos na ten temat jak je sie robi na pewno można łatwiej nisz normalnie bardzo będe wdzieczny za pomoc

Opublikowano

Racja - o kase tam łatwo, wojem 90 waliłem w metki po 40 k ;> w 2 dni uzbierało się 20 kkk i nie było co z tym zrobić, bo nie było GMa żeby przypilnował handel ;] Żałosne jest to że nie ma lub nie było czym handlować, serwer fajny ;]

h65xnex.png

Opublikowano

Dziś zostaną dodane bryłki, o wartości 500kk, i będzie je można łączyć po 200.

Dodany zostanie także NPC u którego będzie można robić kd ludzi.

Opublikowano

Dziś zostaną dodane bryłki, o wartości 500kk, i będzie je można łączyć po 200.

Dodany zostanie także NPC u którego będzie można robić kd ludzi.

u widze ze serwer schodzi na psy skoro sa dowane badziewie typy kd ludzi

860331433165800174608.png

Opublikowano

Polecam! Serwer naprawdę dobry, jest sporo eq do zrobienia, przez co gra się szybko nie nudzi. Yangdrop jest niski, ale sztabki dropią zajebiście. Po pierwszym dniu gry, uzbierałem 3kkk - 1,5kkk z dropa i 1,5kkk ze zwykłej postaci.

teemo_panda.png

Opublikowano

Jak upuścisz z głowy trochę helu to może pomyślisz co napisałeś inteligencie.

Opublikowano

zapowiedz moze i cudowna ale co do tego stwierdzenia najelpszy server ble ble ble to bym sie klocil oczywiscie zalezy kto co lubi ja przykladowo nie cierpie jak jest nasrane trakich rzeczy ze pz skacze po 400k itp dla mnie totalne gowno

xbjr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...