Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Update..

kilo jaj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam pytanie czy bronie zdobyte w evencie po utraceniu jej moge ja spowrotem zdobyc i jej normalnie uzywac??

Tak jesli nazbierasz odnowa literki;]

a co do hk to do hevy podchodzi:)

szgna2pac.gif

Opublikowano

Na literke "c" trzeba najlepiej grac na 9 round za 1 razem moze ci sie nie udac ale za drogim na 60% ci sie uda!

Połowa idiotów czyta post z ręką na myszce.Nie zdejmuj już za późno.

1 postów [x]

100 postów [x]

200 postów [ ]

300 postów [ ]

400 postów [ ]

500 postów [ ]

Pomoglem daj 5*

32191.png

32151.gif

31920.gif

Opublikowano
Na literke "c" trzeba najlepiej grac na 9 round za 1 razem moze ci sie nie udac ale za drogim na 60% ci sie uda!

Spam.... !up dobrze niqu mowi;]

szgna2pac.gif

Opublikowano

kilo jaj mam pytanie w poprzednich postach pisales ze masz ten problem z zalogowaniem se w wr ja sciaglem warrocka od nowa loguje sie nic loguje sie na drugie konto wchodzi o co chodzi??

Opublikowano

jak bym bana dostal to by chyba wyskoczylo account banned czy cos w tym stylu chyba?? a pozatym juz 3 osobom zdarzylo sie to samo wiec watpie

Opublikowano

Mam pytanko!

Dzisiaj zbierałem literki i grałem w warrocka!!! i mam np. 3x literke W itd a C nie mam czyli mi sie nic niekatywowało czy te literki ktore sie wczesniej zrobily licza się dalej? czy trzeba odnowa zbierac caly wyraz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...