Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Update..

kilo jaj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka nowy Update przyniusl nam ten sam event co w Kwietniu czyli LITERKI...Za kazdy mecz dostajemy 1 literke z Wyrazu WARROCK . Przypominam najgozej zdobyc jest literke "C" trzeba włozyć trosze wysilku w to gowno xD

Za kazdy wyraz WARROCK mozemy zdobyc jakas bron..np

TMP9

HK69

AW50F

L85A1

GLOCK

post-32138-1246002252_thumb.jpg

szgna2pac.gif

Specjalista
Opublikowano

Jeszcze L85A1 , a te cipy z k2 nie potrafia literki C zrobić normalnie... cioty nie myte...

JH

Jebać Hydraulików! JH Na 300% Tylko Bóg może mi naprawiać rury! Only God can repair my pipes...

Dziś jest JP , jutro będzie JSP , a pojutrze JH!

Opublikowano

Ja mam pytanie, czy tylko ja nie mogę się zalogować? Ponieważ gdy wpisuje login i haslo w grze i potwierdzam enterem to powraca mi do głównego menu. Mogę tak w kółko. Zna ktoś rozwiązanie na to?

Opublikowano

Ale jakby niemial to przy 1 okienku by mu to pisalo moze ci przerywa net wlacz wr i jak sie bedziesz logowac to wez sprawdz połaczenie...

szgna2pac.gif

Opublikowano

bardzo latwo zdobyc C literkę wystarczy zagrać od początku rundę 9 wins za pierwszym razem mozecie nie dostac za drugim na 100%

Opublikowano

Zagraj na bg lub uo napewno zdobedziesz i miej staty podan 30+kill;] i wybierz sobie jaka postac jak bedziesz grac np all sniper to dostaniesz aw50f ;]

szgna2pac.gif

Opublikowano

Mam pytanie czy bronie zdobyte w evencie po utraceniu jej moge ja spowrotem zdobyc i jej normalnie uzywac??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...