Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Era - net

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka mam pytanie mam internet z ery i nie chce mi chodzic metin jaka moze byc pszyczyna

czy moze byc to ze jest limit danych

czy za slaby zasieg

prosze o odpowiedz

Opublikowano

Może podczas patchowania traci zasięg ?

Ps. jak piszesz z błędem to podkreśla na czerwono - poprawiaj swoją orte. <_<

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Podaj parametry tego internetu :) Patcher ma jest tak zrobiony, że musisz w określonym czasie pobrać pliki, a jeśli nie zdążesz to przerywa pobieranie i wywala taki error:

To jest ukryta treść, proszę

Możesz tego nawet nie zauważyć, bo potem kontynuuje pracę i na końcu wyskoczy Ci okno z możliwością kliknięcia "Rozpocznij grę", ale ze względu na uszkodzony plik nie odpalisz klienta. Przypatrz się dobrze czy coś takiego Ci wyskakuje w trakcie patchowania. Jeśli tak to są na to 2 rady:

-ściąganie patchy ręcznie (na forum PL'a gdzieś jest oficjalny wątek/czy nawet stronka jakaś z patchami)

-pobieranie wszelkich updatów na innym komputerze o szybszym łączu i kopiowanie sobie aktualnej wersji gry, bo do samego grania nie potrzeba jakiegoś mega szybkiego neta

Opublikowano

Jeśli chcesz internet bez przewodowy to zainwestuj w Orange , ja mam go dobry do pobierania 300kb/s przy 1 mg ale limit 2 GB robi swoje ....

Opublikowano

Jeżeli masz modem to Zainwestuj przedłużkę USB , postaw modem w przestrzeni a nie zadupiony obok kompa , i kup sobie antenkę , powinno śmigać :) .

dojebany.png?lol=0.6705087553709745

I like it, and you? ;3

Opublikowano (edytowane)

moze masz poprostu max limit np. jak ściągniesz 1gb to internet juz tak wolno chodzi ze jpd, a jak pobierzesz np 990mb do chodzi normalnie ;p

moze nei masz zasięgu a koledzy cie jeszcez DoSSuja i masz takiego słabego neta .. :D

Edytowane przez ' Reload

1314559756-U380640.png

Sygna by

BeMyLady

Metin2 x-world ! Postać + Eq ! Zobacz i kup teraz. : )

http://allegro.pl/show_item.php?item=1810853337

Zbieram 1000 minusów więc nakurwiaj

delete.png .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...