Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak Mam Załatwić Sprawy Urzędowe Do Gry Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie oto pytanie posiadam prywatny serwer hamachi metin 2 , czy mógłby mi ktoś podpowiedzieć jak sie załatwia sprawy urzędowe typu urząd skarbowy itp ile wynosi podatek od gry ile trzeba zaplacic misiecznie do urzedu skarbowego bo chciałbym postawic serwer dedykowany więc musze zalożyć działalność gospodarczą tylko mam problem z załatwieniem formalnosci z urzędem miasta i urzędem skarbowym z gory dziękuje licze na odpowiedzi w tej sprawie.

23231612_352801755168942_4467446447534179155_n.jpg

Opublikowano

Podejrzewam, że nic nie trzeba wpłacać, ale też jestem ciekawy co kiedy na konto wpływają jakieś drobne. Czy skarbówka się doczepi ?Fajnie by było jakby się ktos wypowiedział kto juz ma taki serwer.

Opublikowano

Ale trzeba założyc działalność gospodarczą podobno i musisz odprowadzać podatek do urzędu skarbowego właśnie tego chciałbym sie dowiedzieć i jeszcze jakiś ryczałt dochodzi do tego.

23231612_352801755168942_4467446447534179155_n.jpg

Opublikowano

Też coś podobnego słyszałem, że trzeba założyć działalność gospodarczą i jeszcze jeśli bedzie ci dosyc dużo pieniedzy przybywac to będziesz musial odprowadzić podatek od majątku czy coś takiego.

Opublikowano

Na pewno nie dostaniesz pozwolenia nawet jakbyś wszystko załatwił. Serwery prywatne są nie legalne, stawiane na "kradzionych" plikach. Także lepiej się z tym nie afiszować i zwyczajnie postawić dedyka bez zbędnych ceregieli.

sygnahex.png

muzyka :x.

Opublikowano

siema. nie idz do urzędu po taką rzecz przypominam ze jak byś takie coś zrobił to ymir/gameforge mogli by cie oskarżyć o naruszenie praw autorskich. zakładaj normalnie priva a is zrób na dotpay . i do żadnego urzędu radze ci się nie wybierać. a co do kosztów to ponosił byś tylko za prąd .

Opublikowano

hmm ciekawe .. ale moj kumpel ma dedyka i nic nie musi odprowadzać . -,o

Pierwszy raz słysze o tym podatku

Pporostu zrób is na dotp. Oni będą podatki odpłącać .

Ty tylko bedziesz płacił (tak jak kolega up napisał) za prąd . :)

1314559756-U380640.png

Sygna by

BeMyLady

Metin2 x-world ! Postać + Eq ! Zobacz i kup teraz. : )

http://allegro.pl/show_item.php?item=1810853337

Zbieram 1000 minusów więc nakurwiaj

delete.png .

Opublikowano

jak 70% uzydkowników którzy mają dedyka :)

1314559756-U380640.png

Sygna by

BeMyLady

Metin2 x-world ! Postać + Eq ! Zobacz i kup teraz. : )

http://allegro.pl/show_item.php?item=1810853337

Zbieram 1000 minusów więc nakurwiaj

delete.png .

Opublikowano

`Reload wszystkie prywatne serwery są nielegalne bez wyjątku, słyszałem że Metin2Master ma wykupione pliki...I to jedyny serwer prywatny chyba.

A więc raczej wyjaśnione, aby mieć serwer zgodnie z prawem to musisz wykupić licencję od Ymir'u a to dużo kosztuje.

Zamykam.

1356721310-U739101.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...