Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Sterownik ekranu

domi333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem gdy gram w coda4 to po jakis 30min-1godz mam scine i pisze ze sterownik ekranu przestal dzialac i musze wylaczac menedzerem albo resetowac grafe mialem na najgorsza bez cieni itp bylo dobrze ale znow sa te sciny tak samo mam z mw2 help

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Znow mam ten problem

@tripipi przed ok. 40 stopni z hakiem a w czasie grania to nawet dochodzi do 60 stopni

@dziadzio z tym zasilaczem nie wiem musialbym rozkrecic i sprawdzic, kompa przeczyszczalem wiele razy a z karta to nie wiem o co ci biega

Jakies pomysly?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano (edytowane)

Znow mam ten problem

@tripipi przed ok. 40 stopni z hakiem a w czasie grania to nawet dochodzi do 60 stopni

@dziadzio z tym zasilaczem nie wiem musialbym rozkrecic i sprawdzic, kompa przeczyszczalem wiele razy a z karta to nie wiem o co ci biega

Jakies pomysly?

ewidentnie przegrzewa Ci się grafika, sprawdź na radiatorze czy pasta nie już totalnie wyschnięta(będzie ona przypominać taką skorupkę/będzie twarda) obstawiam że właśnie tutaj leży problem, starą pastę delikatnie należy usunąć wodą lub jakimś alkoholem przy pomocny pędzelka, będziesz musiał kupić nową pastę termoprzewodzącą koszt to 15-30zl, nie kupuj najtańszych bo to buble, pastę należy nałożyć starannie, ważne żeby warstwa nakładanej pasty nie była zbyt duża i tyle, powinno pomóc

ew, dokupić jakiś nowy wiatraczek i jeśli tylko to możliwe zamontować jak najbliżej grafiki

o zasilacz się nie martw, nie te objawy ;)

Edytowane przez tripipi

819531478353821175209.gif

Opublikowano

@up dzieki wielkie za pomoc ale totalnie nie wiem jak sie za to zabrac nie wiem czy wziasc do tego jakiegos kolesia ktory sie na tym zna i by mi doradzil co kupic bo jestem w tym zielony :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano
@up dzieki wielkie za pomoc ale totalnie nie wiem jak sie za to zabrac nie wiem czy wziasc do tego jakiegos kolesia ktory sie na tym zna i by mi doradzil co kupic bo jestem w tym zielony

ja osobiście bym sie w to nie bawił weź kompa do jakiegoś serwisu albo kogoś kto sie zna

powiesz o co chodzi zapłacisz za te paste i robote

i masz z głowy

Obecny brak sygny :(

Opublikowano

tomaszuuu nie każdemu za komputer płacą rodzice dlatego nie każdy może sobie pozwolić na wydanie 50 zł za coś co można dowiedzieć się z internetu.

Myślę, że jak przysiądziesz do internetu to w jedno popołudnie zdobędziesz potrzebne Ci informacje.

Pozdrawiam

szefmarcin.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...