Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DEDYK][SUR+RP][NO-WL][NO-PREMIUM]JobCraft

WindKing

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem tak zjeba*y sie Chunkii i nie można podejść do piaskowni ponieważ wywala cie z gry i już nie wejdziesz...

wiec zastanawiam sie nad zmiana typu serwera na surwival tylko AuthMe lwc i worldguard i oczywiście jakiś DOBRY anty xray...

Lub wgram backupa mapki z godziny 9:00 dnia dzisiejszego. Ale raczej będę przystawał nad zmiana typu serwera oczywiście postaram się wyciągnąć najładniejsze budowle ze starego save i zrobić coś w stylu miasta z epickimi budowlami czy coś w tym stylu. Przepraszam za off.

Opublikowano

Serwer Już ON-Line!!!

Serwer zostaje zmieniony na Survival nie jest to może zwykły Surv ponieważ wgrany jest plugin LevelCraft. oraz kilka innych bajerów I oczywiście działający nati X-ray wiec nie będzie diaxów od samego początku gry.

Wchodzisz na serwer Budujesz co tylko dusza zapragnie i gdzie dusza zapragnie. Kończysz budować lub jesteś w trakcie budowy piszesz do admina o cuba i gotowe.

Nie dajemy Cubów Przed rozpoczęciem budowania!!!

Opublikowano

For może i tak moja wina ALE NIE MA NIGDZIE W REGULAMINIE NIC O TYM ZE NIE MOŻE BYĆ STATUSU SERWERA W SYGNIE...

Dziękuje bardzo za usuniecie obrazka do którego teraz nie mam linku... Pzdr...

Opublikowano

Moim zdaniem, okropny serw, wszyscy sie tłuką i nawet nie dadzą zebrać drewna ...

"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej."~Albert Einstein

Poprawna instalacja Minecraft Forge na pirckim kliencie:

http://www.mpcforum.pl/topic/893062-tut-poprawnia-instalacja-minecraft-forge-na-pirackim-kliencie/#entry6716179

15507676.jpg

Opublikowano

@up

To jest Survival wiec nie spodziewaj się ze nie będzie dzieci które będą cały czas biegały z mieczem i biły...

Zablokowane pvp na Spawnie i w domach graczy.

Dodaje ankietę co do wgrania kilku pluginów.

Opublikowano

Trenx,dlaczego właśnie surwiwal,grałem na tym serwie gdy był to RPG a teraz to nie ma jak grac,gdzieś pójdziesz i od razu cie zabijają.Chce powrotu starej mapki RPG,a jeśli chcesz surwiwal połączony z rpg to zrób w permisions rangę bez pluginów i wyznacz teren surwiwalu bo obecne rozwiązanie nie podoba mi się.jako RPG serwer był naprawdę fajny,a teraz to juz nie to samo,odechciewa mi sie grać przez ten surwiwal.Chodzi o to że na mapce rpg,było by wyznaczone miejsce surwiwalu,z dala od miasta

Ludzie muszą mieć wybór a nie na siłę bez niczyjej zgody zmieniasz serwer na surwiwal

Opublikowano

Trenx,dlaczego właśnie surwiwal,grałem na tym serwie gdy był to RPG a teraz to nie ma jak grac,gdzieś pójdziesz i od razu cie zabijają.Chce powrotu starej mapki RPG,a jeśli chcesz surwiwal połączony z rpg to zrób w permisions rangę bez pluginów i wyznacz teren surwiwalu bo obecne rozwiązanie nie podoba mi się.jako RPG serwer był naprawdę fajny,a teraz to juz nie to samo,odechciewa mi sie grać przez ten surwiwal.Chodzi o to że na mapce rpg,było by wyznaczone miejsce surwiwalu,z dala od miasta

Ludzie muszą mieć wybór a nie na siłę bez niczyjej zgody zmieniasz serwer na surwiwal

Jak ci się nie podoba że survival to graj na innym...

Według mnie jest mało Fajnych surwi, a RPG pełno...

Ale to jest moje zdanie.

bipsMal.png

Opublikowano

Zrobiłem Surv z kilku powodów nie tylko ze zwaliła sie mapka bo tam by się wgrało backup (co prawda 2 dni w plecy...) i nie było by problemu...

Ale ja musze chdzic do szkoły teraz i nie mam czasu na bawienie się pluginami i dawanie działek w mieście itp przepraszam wszystkich za to ale ja naprawdę nie mam czasu się teraz tyle tym zajmować :<

Opublikowano

yyyy może podzielisz się z nami informacją dlaczego tak postanowiłeś ???

sorki nie przeczytałem up.

4dcb0ec8b9692.gif

Pomogłem daj + będę wdzięczny :)

Pozdrawiam Kongo123123

Opublikowano

Ipac,obecnie jest wlaczone wl i wgrane moje pliki serwerowe,dodam cię zaraz do WL

IPaC dodany

Ps.Innym nie daję dostępu,bo to serw dla moich kumpli.Ipac został dodany bo był wcześniej adminem tego serwera

Opublikowano

sorry,ale muszę napisać post pod postem !!!!

Uwaga !!! Jobcraft zostało skasowane,serwera już nie ma i nie będzie !!!

Proszę moderatora o zamknięcie tematu

Sam właściciel też chciał zamknięcia tematu :

Temat do zamknięcia ja już się nie zajmuje serwerem ;p

Opublikowano

Właśnie Serwerem zajmuje się xanter i nie interesuje mnie to czy będzie robił coś na nim czy coś ja już się tym nie interesuje zostałem na tym serwie pomocą techniczną (Pluginy itp...)

Temat do zamknięcia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...