Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Hejo !!!!

Mam 2 pytania:

1. Poco tem Mc patcher ( do HD tekstur) ( niektóry nazywają to też HD fix ) ?

2. Są jeszcze jakieś tekstury HD które niewymagają tego?

Z góry thx.

Edytowane przez Michał370
Opublikowano

1. HD Patcher jest potrzebny do tekstur o rozdzielczości większej niż 16x16.

2. Są takie textury które tego nie wymagają.

Opublikowano

Bez HD texture packa nie będziesz miał wody tylko będziesz miał 'hd patch noob, hd patch noob' i tak w nieskończoność...

Oferuję pomoc:

Oferuję pomoc z port forward (przekierowywaniem portów) Tylko i wyłącznie gdy posiadasz router.

Oferuję pomoc ze stawianiem serwerów do Minecraft na systemach FreeBSD/Debian/Ubuntu.

Oferuję pomoc z konfiguracją pluginów minecraft jak permissions.

Oferuję pomoc z konfiguracją serwerów minecraft.

Tłumaczę pluginy bukkita na język polski.

Większe tutoriale:

Zostanę administratorem/moderatorem na jakimś dobrym serwerze dedykowanym, propozycje proszę wysyłać na PW.

Opublikowano (edytowane)

OK dzięki za odpowiedz mam jeszcze jedno pytanie jak tego HD Fixa wgrać bo nieidzie mi to jakos ;/ ...... ( mam Mineshafter proxy )

Jak masz wlaczonego McPatchera to muszisz odznaczyc Texture Pack pozniej kliknij 3 od góry Browse i poszukaj tego twojego patchera ale musi byc zapisany jako WinRaR poźniej klikasz na dole Patch i laduje ci się.

Tu masz link jak to zrobic tyle że po Angielsku : http://www.youtube.com/watch?v=fmj1pvOHD0E poprostu patrz co robią i rób to samo ze swojim textur packiem.

Myślę że pomogłem ;d

tu masz jeszcze link do MC Patchera : http://www.minecraftforum.net/topic/42962-hd-texture-fix-feb22-13-support-fixed-compass/

Edytowane przez Komarekx
Opublikowano (edytowane)

Po tym nadal nieogarniam moze ktos mi zrobic plik minecraft.jar z tym Mc patchem do tekstur realistic i same tekstury razem w spakowane w rar ? Dam limit +.^^

Edytowane przez Michał370
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...